Seda2208 Kızlar , sigarayı bırakmak istiyorum ancak kendime sınırlar koydukça daha aksi oluyor . 5 haftalık hamileyim . Aranızda nikotin sakızı ya da bantı kullanan var mı . Ya da nasıl bıraktınız
gamzecgr Seda2208 onlar hamilelikte kesinlikle önerilmiyor diye biliyorum kullanmadan doktorunuza danışın
Beyzanury1234 Seda2208 ben sınır koydum stresten kaçtım 5 tane dedim günde gece yatana kadar öylede yaptım dışarı çıkmadım misafir gelmedi karşımda sigara içen olsaydı canım çok çekerdi daha fazla içerdim
Sehermahsum7321 Seda2208 şimdi millet gelip linçleyecek ben oğlum da da bırakmadım çok şükür sağlıklı doğurdum ama her bebek aynı olacak diye bir şey yok şimdi 15 haftalık gebeym hala içiyorum çok denedim bırakmayı olmadı
Starkmama21 Sehermahsum7321 bende kızımda içtim çok şükür iyi şimdi yine hamileyim malesef bırakamıyorum çok istiyorum ama olmuyor keşke bırakabilsek hem bize hem bebeğimize zararlı ama ben yapamadım inşallah siz başarırsınız ☘️
Elo__35 Seda2208 hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım bizim ciğerleri maf eden şey bebeğime ne yapmaz ki diye düşündüm ama o kadar çok zor bir hamilelik geçiriyorum ki bir şekilde unutuyorum 5. Haftadan beri kusuyorum 6. Haftada hastahaneye yatırdı doktorum 4 gece kaldım serumla beslediler beni sonrasında tam herşey geçiyor dedim belim kirlenmeye başladı kasıklarıma kadar sancı sıcak su torbasıyla dolaştım günlerce ve şuanda miğdem yanıyor gribim ve bulanıyor yani açıkçası aklıma bile gelmiyor şuan 15+2
Fatmaaa95 Seda2208 ben 6. Haftamda bıraktım şükür biraz zorladı ama ikna ettim kendimi çocuğumun sağlığı için gelecek hayatını etkilememek için birden bıraktım
damla097 Seda2208 ben bırakamadım 34.haftamızdayız herhangi bir sorunumuz yok tabi bu olmayacağı anlamına gelmiyor nikotin bandı veya sakızı kesinlikle önerilmiyor ben bırakmak için polikiliniğe gittiğimde çocuk düşünüyorsanız erteleyin demişti bırakamadan hamile kaldım