YigitPoyrazMomm Doktorum bugün bebeğin hareket durmunu sordu bende bazen hareket etmiyor dedim nst dediler sonra girdim çok şükür bisey cikmadi nst erken girmişsin diyorlar içime korku düştü kızlar kötü bisey mi yarın doktora gidecem yoksa
Aysedgl YigitPoyrazMomm ay nolur boyle niye duusnuyorsunuz 26 da girmiştim ilk karnim agrimis.kramp yasamistim sancim cikmamisti bir sey olmuyor sanciniz cikardi olsa tedbir niyetine girmissiniz hem benim doktorum 30 dan itibaren tum hastalarini nst ye giriyomus oyle dedi yani erkende degil
aslanprenses_ YigitPoyrazMomm doktorun öyle dediyse öyle olacak. İnsanlar çok biliyorlar. Kimseyi dinleme. Bak girmişsin sancı filan da çıkmamış sevinmelisin hatta için daha rahat etmeli bir sorun yokmuş demelisin. İnsanları dinleyecek olsaydık çok canımız sıkılırdı.
YigitPoyrazMomm Aysedgl ilk nst diye post açtım erken dediler içime korku düştü bi an yani bende erken olduğunu zaten biliyorum yaşadığım ilk o an korku dedim acaba bisey mi var içeriye alıyorlar işte bebegin durumunu sordu doktor böyle böyle dedim nst dedi bana dimi yani 30 olmama ne kaldı ki
Feyzabeyoglu YigitPoyrazMomm 32den sonra giriliyor genelde de ama erken girmenin sakıncası yok ki Sadece hafta küçük olduğu için nstde hareketleri zor algilanir diye biliyorum
YigitPoyrazMomm Beyzanury1234 dimi erken falan değil diye düşünüyorum sonuçta keyfimize göre girmiyoruz ki doktor dediği için yapıyoruz
YigitPoyrazMomm aslanprenses_ o kadar haklisin ki şey düşündüm sadece erken olduğu için biraz şüpheye düştüm bide herkes erken diyince tam gittim çok şükür sanci cikmadi daha haftası çok erken çünkü
miniginannesi-1 YigitPoyrazMomm seninle aynı haftadayız 28+6 da girdim bende ağrım oldu herkes birşey der canım kimisi iyi niyetli der kimisj kötü korkutmak için korkma sonuçta bebeğinin iyimi değil mi diye bakıldı güzel şeyler düşün 🌸
YigitPoyrazMomm miniginannesi-1 çok şükür canım birşey çıkmadı insanlar erken diyince korku düştü içime biraz yani sonuç olarak sancim cikmadi
Zehrabal1 YigitPoyrazMomm ben yanlış hatırlamıyorsam 24 haftalıkken gitmiştim ilk defa ondan sonra 25 de birdaha girdim .
YigitPoyrazMomm Zehrabal1 sevindim en azından haftalarımız aynı yani 29 icindeyim ya sende 25 peki sonuçların nasl çıktı canim
aslanprenses_ YigitPoyrazMomm evet daha çok erken strese girip bebeği strese sokma hiç. 34. Haftamdayım artık sancılanmaya başlıyorum strese girecekken kendimi tutuyorum hemen. Stres bebişlerimize iyi gelmez. Zamanı gelince gelecekler zaten yavrular❤️
Zehrabal1 YigitPoyrazMomm bende şimdi 29+5 haftalığım. Sonuçlarım iyi çıktı çok şükür bir sıkıntı yok