Sedacaner Minikperi o açıdanda doğru zaten bugün doktora gittim sanırım yaşadığım şehirde zor bunu yapmam ,teşekkür ederim tavsiyeniz için 💐
Sedacaner Tuba04 bundan şunu anlıyorum aslında sezaryen ya da normal doğum herkesin aynı konforda geçmiyor,kimi çok memnun bulunduğu durumdan kimide şikayetçi ,akışına bıraktım bende artık ,hayırlısı 🤲🏻
1prensanne feyzanurkadir peki bi kaç biiey sormak istiyorum sezaryenle bu doğum aranızda kaç ay olmuş oluyo ve mehir hanım sizi nasıl karşıladı benim biraz canımı sıktı ilk görüşmede 😟
Sevdayilan Sedacaner sezeryan olmuşsun normal doğum olur mu. Ben 4 normal doğum yaptım şuan 21 haftalık sezeryan olmayı dusunuyom normalden sezeryan olurda sezeryan sonrA normal olmaz bence ya yinede sen bilirsin
Sevdauzuns teacherozlem geçmiş olsun. Bu riski bana da doktorum söyledi ve ssvd diye direnmeyi bıraktım. Can sağlığı olsun normal olmayıversin.
teacherozlem Sevdauzuns siz doktorunuza güvenin arkadaşımın da 37 haftalıktı ikinci sezaryene alındı acil olarak meğer içerde rahmi yırtılmış öncesinde belden uyuşturma şeklinde başlamış doktor bir bakmış rahim yırtılmış bebeğin saçları görünüyor hemen uyutmuş verilmiş sadakan varmış demiş biraz daha geç kalsaydık ikinizi de kaybedecektim demiş ve iki çocuk arası 8 yıl