Sedacaner Arkadaşlar selam,ilk doğumum sezaryenle gerçekleşti 8 sene önce, suan 15 haftalık hamileyim doktorum önermiyorum dedi ama sezaryende pek kolay geçmedi ,tavsiyeniz ne yönde normal doğumu denemelimiyim yoksa sezaryene devammı ?yardımcı olurmusunuz 🥹
Eboz Sedacaner bu sefer daha rahat diyorlar Ben yapmadim Ama 2. Sezeryan 1 gore kolaymis normalde doktor cok iyise yapin
Fgnaldmr Sedacaner Merhaba canım. Bende 28 ay önce sezeryan ile doğum yaptım şimdi normal denicem. Senin iki çocuk arası çok uzun bence sende yapabilirsin. Sadece bunu yapabilecek doktoru araştır
MehmedinZeynebi Sedacaner bende 2 sene 9 ay önce sezeryan oldum 33 haftaligim normal denemek istiyorum bakalım hayırlısı 😊
seyda53 Sedacaner neden önermedi merak ettim. ben normal yaptım ve normalden yanayım siz nasıl rahat ederseniz tabii ki
Sedacaner Fgnaldmr bende böyle düşünüyorum arası baya var,bir araştırma içine girmem lazım ,sağlıkla gelsin bebişler 💓
MehmedinZeynebi Fgnaldmr sağlıkla alın kucağınıza merakla hikayenizi bekliyor olacağım bende 33 haftaligim ve normal planlıyorum
Eboz Sedacaner valla onermiyorsa yanasma yaptiramaz falan mazallah zarar falan Olur birsey olmaz Ben sezeryan yaptim ikinciyide sezeryan yaparim yaa 1. Felekat kotuydu yine sezeryan diyom😊
Esracaaaaa Sedacaner başka bir doktor bulun en iyisi ssvd her doktor yapmak istemiyor sizin çok uzun bir süre geçmiş sezerayn sonrası sezeryan da tehlikeli herşeyi araştırmak gerekirse iyi doktor bulmak çok zor
Sadetelve Sedacaner Instagramda zishbu mu ne adı bir kadın sezeryan sonrası vajinal doğum yaptı. Bence doktorunuzu değiştirin
CemrePektas Sedacaner 2. Sezaryen 1. Ye göre daha kolay. Ve ben de ssvd istiyorum 41 haftaya kadar bekledim. Sezaryen olmak zorunda kaldım. 4 sene önce felaket bir sezaryen hikayem vardı. Bu resmen diş çektirme gibi geçti öyle rahattı. 8 sene önce kötü geçtise şimdi ise özelde sezaryen olma imkanın varsaok rahat geçer
Sedacaner CemrePektas ilk doğumumda özelde oldu ama ben çok zorlandım açıkçası ,insallah dediğiniz gibi olur dediğim gibi normal doğum için destekleyen bir doktor değil suan gittiğim doktor
CemrePektas Sedacaner başına gelecekleri bilince bence daha rahat geçiyor 😂 her doktorun ağrı kesici prosedürü ayrı, kimi fitil kimi ağrı kesici serum kimi hap veriyor. Teknoloji ilerlemiş valla baya rahat artık 😂😂
Fgnaldmr Sedacaner araştırırsanız vajinal doğumun bebek ve sizin için ne kadar faydalı oldugunu, sezeryan doğum ile vajinal doğumun risk oranlarının yakınlığını, vajınal doğum sonrası rahatlığın daha cazip olduğunu anlayınca zaten sizde sezeryandan vazgeçersiniz diye düşünüyorum 😊 bence imkan varsa denenmeli. Kadının fıtratında olan bi durum sonuçta doğum.
Gizemksgl Sedacaner merhaba hangi şehirde yaşıyorsunuz Instagram’da Konya’da yaşan bir bayan vardı geçen gün ssvd yaptı doktoru ebesi de yardımcı olmuş bu konuda ondan bilgi alabilirsiniz . Zishubu adı