Hulya00 Progestan kullanıyorum kızlar fitil olarak ve yarım saate yakın oldu atalı şu an fena idrar sıkışmam var afedersiniz gitmem gerek mi lavaboya düşer mi ilaç yoksa gitmemem mi gerek
Deletedmom128 Hulya00 Bir süre kalması yeterli. Ben de kullanıyorum. Doktorum rahim alması gerekeni alır kalanını atar dışarı demişti. Yarım saat olmuş zaten sorun olacağını sanmam.
nancy Hulya00 canım eğer çamaşırında görürsen de korkma vücut fazlasını dışarı atıyor demişti bana doktorum
melektb Canım benim 1 2 saat gecsede yine camasirima akiyordu bence tutma. Tutmak daha zararlı enfeksiyon kaparsın..
Duygu07 melektb canım bana da az önce progestan 200 mg yazdı doktorum fitil olarak al dedi. Ancak prospektüste ağız yoluyla kullanım içindir yazıyor. İki türlü de mi alınıyor bu ilaç
melektb Duygu07 fitil olarak etkisini daha cabuk gosteriyor ben 34 haftama kadar kullandim canim ilaci koyduktan sonra 1 saat felan uzan kalkmamaya calis
Hulya00 Ayseyucel evet canım doktor fitil olarak verdi diger türlü yan etkisi çok oldugu için gece 1 fitil yazdı
Seymasefa35 Ayseyucel kapsül ama iki türlü de alınıyor genelde kanama olmayan durumlardan fitil olarak alın baş dönmesi falan yapmıyor tecrübelilerden 😂