Merhaba arkadaşlar , doğum hikayelerini okumaya bayılıyordum bu kadar erken hikayemi paylaşacağımı düşünmemiştim. 28 eylül akşamı çok az bir su geldi pantolonumu biraz ıslattı anneme sordum akıntı gibi daha çok var bu su değildir deyince bir ağrım da olmayınca uyudum. Sabah gayet her şey normaldi bebek hareket ediyordu akşam 8 gibi yine bir su aktı bu sefer bir başlık açtım sorayım dedim sağolsunlar böyle doğum başladığını suyum olabileceğini söyleyince kızlar bende doktora yazdım gel bir bakalım suyun seviyesine ne olur ne olmaz dedi. Bir duş aldım , eşimle yemek yedik yavaş yavaş böyle hareket ediyoruz hiç ihtimal vermiyorduk. ☺️ Hastaneye girdik bir muayene ettiler suyum hep gelmiş bebek kafasını dayamış açılmam bile varmış nstye bağladılar aşırı sancı çıktı hissediyormusun dediler hiç hissetmiyordum bu şekil de sabahı bekleyemeyiz dediler. Elimiz ayağımız birbirine karıştı bebek minik olduğu için normal doğum sıkıntı yaratabilir bebek için diye acil sezeryana alındım 30 eylül 02.17 geçe bebeğimi dünya ya getirdim. Bir de genel anestezi yapıldı kızımın ne sesini duydum ne görebildim. 1600 gr minicik doğdu çok şükür bir sağlık problemi yok nefes alabiliyor ama tabi çok küçük olduğu için küvez de en az 15 gün kalacağını söylediler. Şimdi çok endişeliyim tabi bebeğimi düşünüyorum sürekli eve geldim ama hep aklım miniğim de inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşur koynumuz da büyütürüz.