sukran0046 Kızlar trendyoldan bi kaçtane uygun portatif beşik buldum almayı düşünüyorum alıp kullanan var mı bunlardan memnun oldugunuz veya bunların benzeride olabilir günlük kullanıma uygun bi kac ay kullanmak için alacagım aldgnz memnun kaldgnz
3bebekannesiii sukran0046 bende aldım canım gayet güzel duruyor trend yoldan almıstım bende henüz kurulum yapmadım ama diğer kızımda da kullanmıstım bu besıkten onu depremzedelere gondermıstık sımdı yenıden aldım mecbur gayet iş görür
Minikannesi00 sukran0046 en sondakini aldım ,kurduk bile . Şuan gayet güzel görünüyor ,çok kullanışlı hafif. Boyu da tam koltuğa denk geliyor . İlk zamanlar kurtarıcı olur diye düşinüyorum
mombarbie_ sukran0046 ben wellgro satıcısının Ahşap beşiğini tercih ettim sallanır istemediğim için dilerseniz bakabilirsiniz anne yanı tarzıda kullanılabilir bu şekilde de
sukran0046 3bebekannesiii bende normalde gezerek bakıp almayı isterim de malum kahramanmaraşın durumu ortada dogru düzgün magaza kalmadı avmler çok pahalı ve gezecek halimde yok o yüzden internetten almayı düşünüyorum aldgnz ürünün linki var mî yada magazanın adî ne trendyolda
Meneksm Aynısından aldım bebeğim 20 günlük oldu kullaniyorum .idare eder ama çok kaliteli değil bebek ne tarafta yatarsa o tarafa tartiyor beşik . Tam ortada yatirman gerekiyor . Biraz daha kilo alınca daha zor olur diye düşünüyorum
Merve2016 En sondaki den aldım bende yatak odam küçük birde bunu her yere taşırım diye ana kucağı gibi de kullanırım diye düşündüm . Çok kaliteli birşey değil bir kaç ay iş görür ana kucağı fiyatlarıyla aynıydı zaten bu fiyata anca bu yani