Ssabanci Arkadaşlar ben asker zeki hocaya muayene oluyorum doğuma ücret alıyor mu asagıda sordum normal doğuma 17500 sezeryana 3500 dediler ama normal çok pahalı o kadar bütçem yok acilden girince üniversitede doğum yaptırabiliyor muyuz ücretsiz
Kanalize Ssabanci bende başka bir ilde üniversite hastanesinin özeline gidiyorum da doktora sordum acil gelsek sizi ararlar mı doğuma siz mi gelirsiniz dedim hayır gelmem acildeki doktorlar yapar dedi bence ücretsizdir acilden girip poliklinik doktoruna doğum yapmak nöbete onlar kalıyor
Tatunya Ssabanci Bu konuda bilgi alabileceğim bir tanıdık var onunla iletişime geçip size tekrar yazacağım.
Tatunya Egevebarisinannesi Evet Medikalparka daha geçen hafta sordum ben de. 18.500 takipliyseniz dedi değilseniz 20 bin demişti galiba. Üniversitede bu kadar olmasının imkanı yok.
Tatunya Seh999 Yok bu medikalin fiyatı doğru zaten. Ama üniversiteden haber bekliyorum yazcam buraya öğrenince.
Egevebarisinannesi Ssabanci çok geldi bana da özel diye mi yani üniversite sonuçta o kdr nasıl alıyor sassirdim cnm