1sadeturkahvesii Sedefkitir12- ikili test sonucu ayın 11 inde çıkacak ben ayın 23 ünde gitsem hem sonuç hem kontrol için bir sıkıntı olur mu sizce yani aydan aya kontrolüm var o yüzden 11 inde gitmesem diyorum kararsız kaldım
Sedefkitir12- Minnakkurabiyeveannesi27 canım ultrasonda hersey gözüküyor bebekle ilgili 2 Li testimde de iki değerim normal bitanesi yüksek çıktı doktorum bi sıkıntı görmediğini söyledi ama bi değer yüksek çıktığı için perinatoloji önerdi
Sedefkitir12- Pamuk canım ultrasonda hersey gözüküyor bebekle ilgili 2 Li testimde de iki değerim normal bitanesi yüksek çıktı doktorum bi sıkıntı görmediğini söyledi ama bi değer yüksek çıktığı için perinatoloji önerdi
Minnakkurabiyeveannesi27 Sedefkitir12- canım ikili testte yanlış sonuç çıkabiliyor o yüzden çokta takılacak birşey değil ama için rahat değilse gitmeni öneririm ama takılı kalma ikili taramaya
Sedefkitir12- Pamuk 2. Gebeliğim bilsem hiç yaptırmazdım valla en azından kafama takmazdım kızımda yaptırdığımda hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım
Sedefkitir12- Minnakkurabiyeveannesi27 zaten eşimle karar verdik canım bizde ne gelirse Allah’tan basım gözüm üstüne onun herseyi oluşmuş bile isteye nasıl kıyarım canına o yüzden gitmicem bile doktoruma da dedim gitmesem nolur diye o senin kendine kalmış kararın dedi gerçekten de öyle
Sedefkitir12- 1sadeturkahvesii ben geçen hafta salı verdim bu hafta salı için çıkar dediler mesaj geldi cuma günü çıkmıştı bugünde doktoruma yazdım oda gel bakarım diyince gitmiştim
1sadeturkahvesii Sedefkitir12- sonuç için geç gitsem bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama bilemiyorum daha ilk gebeliğim tecrübesizim
Sedefkitir12- 1sadeturkahvesii yani bi sıkıntı olmaz her şekilde kabulseniz bebeğinize merak etmiyorsanız sonuç için gitmeyin tercih meselesi canım