FtmaBlt Hamileliğinde suyu fazla olanlar yardım edebilir mi ? Doktor gebelik şekeriyle ilgili olabilir dedi şeker yükleme testi istedi. Henüz yaptırmadım ama bu hafta yaptırıcam sonrasında neler yapmam gerekiyor ?
Serifeiscann FtmaBlt benim şeker yükleme sonucum yüksek çıktı diyete başladım şekerli , hamur işi gibş şeylerden uzak durmaya çalışıyorum şimdilik fena değil gibiyiz suyum hala biraz fazla ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum şuan 32+5 iz
2cocukluu-annee FtmaBlt benim de biraz fazlalasmis doktor meyve cok mu yiyosun bu ara dedi ben de evet dedim azalt o zaman dedi bi de aclik tokluk kan sekerime baktirmami istedi.gecen hafta baktirdim cok sukur normal cikti ama meyveye dikkat ediyorum
Smr28 Serifeiscann peki diyelim şeker yoksa o zmn neden su fazlalaşır sizce ? Çünkü bende 22 haftalığm suyun fazla dedi doktor iki hafta sonra şeker yüklemesi yapıcam bakıym şeker mi dye
FtmaBlt 2cocukluu-annee evet meyve özellikle şeker oranı yüksek karpuz kavun çok yemiştim bende de ondan sonra artmaya başladı doktor bana da meyveye dikkat et dedi umarım düzelir