SonsuzMaviiii Kizlar 17. Haftamdayim ve sağlık ocağında yapılan kan ve idrar tahlilinde TSH 5.1 çıktı 😔 biraz araştırdım, zeke geriliği kalıcı işitme kaybı olabileceği yazıyordu bebek için. Aynı durumu yasayanlarimiz var mı acaba aramızda?****
babylook SonsuzMaviiii benimde yüksekti gebelikte 2.5 olması öneriliyor ilaçla düşüyor korkma öyle birşey doktor google öyle yazıyor bende çok korkmuştum içini ferah tut doktorun ilaç başlayacaktır zaten kullandıktan bir süre sonra düşüyor😊
umrumdadegil SonsuzMaviiii benimkide yüksek hap kullanıyorum dahiliye doktoruna gidin hap versin ihmal etmeyin 🥰
minimonun-annesi SonsuzMaviiii canım benimde yüksekti ilaçla hemen düşüyor 2.5 altında olması gerekiyor ihmal etme hemen doktorunun vereceği ikaca başla benimde yüksekti 5 küsürlerdeydi ilaca heöen başladım düştü şimdi kızım 1.5 yaşında Maşallah hiçbir sıkıntısını yaşamadık tsh yüksekliğinin
SonsuzMaviiii umrumdadegil teşekkür ederim, yorumunuz için. Çok sağ olun cuma günü gideceğim inşallah 🥰
Duygu1890 Benimde sağlık ocağında 5 küsür çıkmıştı, sonra kendi doktoruma gittiğimde sağlık ocağındakiler hatalı olabiliyor demişti tekrar özelde kan vermiştim 2 küsürlerdeydi sonuç bilginiz olsun diye yazıyorum ☺️
SonsuzMaviiii Duygu1890 yaa öyle mi🤔 acaba benimde mi öyle oldu.. Çok teşekkür ederim yorumunuz için cuma tekrar gideceğim hastaneye umarım öyle bir şey olmuştur ☺️
SonsuzMaviiii minimonun-annesi bende cuma günü gideceğim inşallah dahiliye den randevu aldım. Hemen sağlık ocağının sonuçlarına göre yazar mı ilaç ya da tekrar tahlil yapar mı acaba bilemiyorum 🤔 ama hemen ilaca başlayacağim inşallah çok sağ olun yorumunuz için ❤️
SonsuzMaviiii minimonun-annesi bir de benim bebeğim 18 haftalık oldu neredeyse daha yeni fark ediyorum yüksekliği. umarım geç kalmamisimdir değil mi 😔
minimonun-annesi SonsuzMaviiii bende 8 9 yada 10 haftada öğrenmiştim doktorunuzla görüşün o daha iyi yönlendirir sizi ama içinizi ferah tutun köylerde yaşayan bir çok insan hiç tahlil yaptırmadan doğuryordu ve çocukları çok sağlıklı Allaha bırakın ilaçlarınızı kullanın Rabbim size Çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza aldırsın İnşallah doktorunuza da sorarsınız bu haftalarda öğrenmenin zararı varmı diye
SonsuzMaviiii minimonun-annesi çok sağolun, teşekkür ederim Allah razı olsun cuma günü sorayım inşallah 💕 sizinde çocuğunuz sağlıkla sihhatle büyüsün inşallah..
Brn_cnn SonsuzMaviiii benim de yüksek ilaç kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. İlk hamileliğimde de aynı şekilde yükselmişti doğum yapinca geçiyor kendiliginden siz de ilacınızı kullandığınız sürece bebeğe bir zarari olmaz ilaç kullanmazsanız değer giderek yükselir işte o zaman zeka geriliği vs olabilir aksatmadan için ilaci