mho0910 mevraca bende de kadın doğum doktoru damardan almamı söyledi 250 ml lik bir serum şeklinde aldım 28+1 de çarşamba günü tekrar alacağım 2. Dozu 29+3 olmuş olacağım normalde dahiliye ilgeniyor sanırım ama beni direk kadın doğum doktoru nisaiye de al dedi
srgl3362 meltemmmmm_1 ben yaptım siz yapmayın 🤦 sakın ilacı bırakmayın kullanmaya devam edin yoksa kan takviyesi almak zorunda kalıyosunuz
mevraca srgl3362 evet kesinlikle katılıyorum ilacı bırakmamak lazım bende 27 haftaya kadar kulanmadım sonra cok pişman oldum şuan fertin degerm 4
yusufalpmom mevraca canım benımde değerim düşüktü doktor hapı içer içmez cay ve C vitamini alma emilimi düşüyor demıstı birde sabah akşam ıcırmıstı benımkıde çok zor yükseliyordu
8mucizem8 mevraca evet hatta bana ferrum demir takviyesi yazmıştı ama ben kabızlık yaptığı için bıraktım sonra damar yolu serumla birlikte verdi şuan en azından tuvalete çıkabiliyorum değerlerim de düzelmeye başladı ama ekstradan sana kara üzüm kurusu önerebilirim aç karnına cevizle tüketirsen kan yapıyor direk
8mucizem8 mevraca inan bende iğne korkusu olduğu için bitene kadar hiç bakmıyorum ama serumun yarısı kadar vardı 🥲
Melike2403 Benimde değerim 9 du günde bir kez hap içiyordum yükselmesi ikiye çıkardık yine yükselmedi iki kez bir hafta arayla damardan serum olarak aldım bu hafta cuma günü tekrar bakılacak değerlerime doktor yiyecek veya içecekle yükselmez dedi
AslanKadini mevraca bana ferrum verdi bütün tabletleri bitirdim. Bi kaç gün oldu tekrar kan verip baktircam belki bana da kan takviye ederler bilemiyorum ama bence bu kotu bisey değil ki neden kendini üzüyorsun. Kanin eksik ise tamamlanması daha iyi bence ..
busedilmen Esraasamet gebelikte ciğer yüksek A vitamini içerdiği için sınırlı tüketilmeli. Bebeğe zarar verebilir bilginiz olsun
mevraca busedilmen bende duymuştum a vitamini yüksek bebekte kusur oluşturabiliyor deniliyor ama doktoruma sordugumda iyi pişmiş yersen sorun olmaz dedi, insan gene de tedirgin oluyor
Dolunya Demir hapları düzenli bir şekilde en az altı ay kullanılması lazımmış yoksa hic faydasını gürmen bende cok kansızlık demir eksikliği var ama kulanıyorum mecburuz