Kubraaa06 med_yil00 Aynı benim gibi bugün kalp atışını duydum 6+4 dedi iki hafta sonra gel demişti kese gördüğünde
Mihriban05 Rabiakkan bugün 14+0 olduk henüz öğrenemedim 🙈 Çok heyecanlıyım 🫠 15. Haftada bakacağız bakalım inşallah öğrenebiliriz tabi ❤️
Beeyzanurr mimar_anne ben de cuma günü gideceğim heyecandan uyuyamiyorum yarin duyarsaniz haber verir misiniz💓
Rapunzel-25 Kızlar ben son adet günüm 28 Ağustos bugün gittim keseyi göremedi doktor normal dedi beta 1000 lerdeydi cuma görürüz dedi rahat konuştu korkmama gerek yok demi 🥹♥️ilk bebeğimi kaybettim ondan endiselendim
Naniklininik Rapunzel-25 korkma canım geç yumurtlama olmuştur zaten 2 ye katlayarak birkaç güne görünür 3000 ile 5000 arası kese görünür içini ferah tut
Serendipity16 med_yil00 kötü olmuş adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz ultrason da birkaç gün fark eder
Rapunzel-25 Naniklininik çok sağol canım cuma gitcem pazartesi kan vermiştim inşallah hayırlısıyla görürüz kucağımıza alırız yavrularımızı🥰♥️
NewMom___ @mimar_anne 5+5 kese 6+6 kalp atışını dinledik oğlumun. Yüreğini ferah tut sende eminim duyacaksın buna inan 😊
busraaa10 mimar_anne bende gittiğimde son adet tarihine göre 5 haftalık olması gerekirken kese 4 haftalık dedi 10 ekime gün verdi kalp atışı için inşallah duyarız aşırı gerginim 🥲