med_yil00 Serendipity16 hayır vermedi ya devlete gittim cihaz bozuk kağıt vermiyor dedi. Kaç haftalık olduğumu hâlâ bilmiyorum.
mimar_anne Beyzanurk 5. Haftada kese için gidebilirsin canım 5+2 de görmüştüm ben beta kaç çıktı en son ne zaman verdin
Beeyzanurr Beyzanurk bence bir an önce doktora gidin hiçbir sey gözükmese bile folik asit ve dusuk onleyici ilaç verebiliyorlar
annelik_4 Bugün 5.haftaya girdik haftaya Çarşamba randevum var insaaalah hem keseyi hemde kalp atışını duyarız ilk olduğu için sabırsızlanıyorum sağlıkla gelir insaAllah herkese bu duygu nasip olsun 🤲💜
tugbadurmaz34 sln23 ben daha hiç kontrole gitmedim bilerek hem bebeği göreyim hemde kalp atışını duyayım diye 6+5 olacağım zamana randevu aldım yani cuma günü 7. Haftaya yakın aldım bilerek inşallah hem görürüm hemde duyarım 2 kayıp 3. Gebelik 🤲🏻🧿♥️
mimar_anne tugbadurmaz34 aslında en iyisi canım ama ben hem sabırsızım hem pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum o yüzden geciktirmemem en doğrusu benim de 2 kayıp ve 9 aylık sağlıklı bir oğlum var şükür Buda 4. Gebeliğim inşallah sağlıkla gelirler 🙏🏼🥰