yelizerduran Selam anne adayları. Gümüş kapak arayışındayım ama yorumlar çok kafa karıştırıcı 925 ayar gümüş kapak mı 999 ayar gümüş kapak mı daha sağlıklı ve faydalı kullanan bilen varsa yardımcı olabilir mi
Zeynep_Sedat yelizerduran ilk oğlumda aldım 925 ne ağrım ne sızım ne yaram olmadı. Çok şükür… Bunda da kullanacağım inşallah ben memnundum
glsmogrtmn Ben silvernurse gümüş kapaklarını kullanıyorum 3 haftadır her gün en az 4-5 saat. 36.haftamdayim doğumdan önce kullanmaya başlamak daha etkili sonuç veriyormuş benimki 925 ayar xl ve çok memnunum kapağın olduğu yer çıkardıktan sonra yumuşacık oluyor
yelizerduran glsmogrtmn bende doğumdan önce kullanılması çok faydalı diye duydum o yüzden şimdiden araştırma yapmaya başladım alıp zamanı geldiğinde kullanmak için
yelizerduran minikmucizeemaak bende 999 gümüşün en saf hali olduğu için daha faydalı diye okudum ama kimisi fark etmiyor demiş çok kafam karıştı
yelizerduran Kumru_6694 ikisinin de faydasını gören çok olmuş ama gümüş kapak için çok güzel yorumlar okudum o yüzden ben gümüş kapak almayı düşünüyorum