melektb Ceyda41 etsiz yersen faydasi bile olur bol yesillik limon yanina ayran :) Etsiz ye ama mutlaka virus kapabilirsin
Gulsumkeremsuat Ceyda41 etsiz ve bildigin devamlı yedigin yerden yersen birşey olmaz ben de canımın istediginde yigiyorum
Elizanderin Ceyda41 hepte yedim valla annem çatur çutur yoguruyo 😂 korkma ne olcak altı ustu bulgur .
melektb Yildizim Ceyda41 Kızlar kusura bakmayın ben 1 kilo cigkofteyi tek basima yemis biri olaraktan benimde canım cekti :)) o zaman herkese benden dürüm 😁😂🤣
Ceyda41 Haticekubra eşim diyor yeme zararlı beni benden çok düşünüyor ama kızlar harbiden 1 haftadır canım yeşil erik istiyor sıkıntıdan ekşi kivi bulup tuzlayıp yiyorum yaaa
Vctry1706 Benimde çok canım çeker çiğ köfte 😂 etli artık yasak diye biliyorum zaten 3 liralık dürüm de sanmıyorum et olacağını 🤗 bende yiyordum akrabalar laf yapiyodu sağlıksız diye bulgur alt tarafı ya 🤦
Haticekubra Ceyda41 zararlı deil içinde et olursa çiğ et zararlı ama sonucda oda aynı kısır gibi sadece acı
Yildizim melektb Böyle bol zeytinyağlı, yanına da biber ve salatalık turşusu😋burda da güzel yaparlar valla😂😂
melektb Yildizim Mide yanmasından dolayı cigkofteyi simdilik tercih etmiyorum dogumdan sonra devam ama ayrica sindirime cok ise yariyor 😂 Her derde deva.. Mide yanmasi haric 😂