Bebetooo0 Doğum hikayemi bu kadar erken anlatacağım aklıma bile gelmezdi.. 27 Eylül de sabaha karşı lavaboya kalktm bı baktım aşırı kanama Dr aradim gelin dedi gittik alttan baktı gidene kadar kanamam durmuş Dr bu kadarlık mi bişey yok dedi nst bağladı bı sıkıntı çıkmadı eve döndük öğlen bı sancı oldu tekrar aradık çağırdı gittim nst baglndm yatış verdi ciğer geliştirici vs verdi 32+3 olduğu için bebeği biraz daha tutmak için çabaladı tekrar tekrar nst girdim azalma olmuş sancılar da tekrar eve gidebilirsiniz dedi eve geldim duş aldım 2 saat uyudum tabi o sırada kasılma sancı gelip gidiyor not aldm hpsni ve 5 dkkda bir gelmiş yarısını da not almamıştım Dr gelin tekrar dedi saat 21:00 nst baglndm sancılar çıktı 21:18 acilen apar topar ameliyata alındım epidural ve 5 dkk sonra 21:26 28 Eylül kızimin sesini duydum çok güzel sesi vardı o an herşeyi unuttm o kadr dalmışım ki sesine Dr dikiyor bütün organları vs hepsi dışarda ben bütün olanları izledm olup bitenlerin şaşkınlığı ile fakat kızımi kucağıma almadım zor nefes alıyordu çok küçük olduğu için ciğerleri tam gelişmemiş teyzeleri bebeğimi yogunbkim kuveze aldılar ciğerleri gelişmediği için hava makinası ile nefes alıyor henüz kendi başına nefes alıp veremediği için bilmiyor 3 gündür süt getirebilirsiniz artık anne sütüne geçiyorz dediler 🤦🏻♀️🙏🏻 ne olacak bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur almiram gibi birçok bebeğe şifa versin Rabbim 🤲🏻.. benim kızım çok güçlü maşallah çok savaşçı bir kız Almira’mınn kim bilir kokusuuuu nasıldır.. 🥺
Sultannbstrk Bebetooo0 rabbim şifa versin inşallah ne kadar doğdu beni de haftaya alabilir daha 32+6 olacağız zor bir süreç gibi ama Allah büyük ilk bebeğim de girmişti yoğun bakıma çok şükür sağlıkla yanıma geldi sizinki de sağlıkla gelecektir Allah’ın izniyle 🤲🏻
Mecra Bebetooo0 hiç korkmayın olur mu o sizden güç alacak yanına gidince sürekli konuşun sizi birebir hissediyor ayrıca kilosu güzel haftası bana göre büyük bile 🥰bende 25 haftalık 760 Gr doğan ALMİLA nin annesiyim onlar çok güçlü inanın ALMİRA da başaracak ve kokusunu doya doya içinize çekeceksiniz 🥰
Sedamert03 Bebetooo0 canım benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah . Biran önce küvezden çıkar ve ona kavuşursun. Bir sorum olacak , riskli gebeliğin mi vardı ? Kaçıncı haftada doğum yaptın
Bebetooo0 Sultannbstrk aminnn inşallah sizin minik de vaktinde gelir bitanem . Kızım 32+4 2 kilo doğdu kuzum 🤲🏻
Sultannbstrk Bebetooo0 inşallah ikiz benimkiler birinde kordon vardı takip edeceğiz dedi 30+6 da 1500 gr dılar inşallah kilo almıştırlar sizin kızınız için meler diyorlar sadece ciğer geliştirici mi verecekler iyi mi
Mhtpflz Bebetooo0 kilosu gayet iyi benim bebeğimdede solunum sıkıntısı vardı çok şükür geçti 21 gün kaldık küvezde şuan 5 aylık
Bebetooo0 Sultannbstrk iyiye gidiyor hâlâ nefes alamadığı için makinaya bağlı bol bol süt istiyorlar maşallah kızıma teyzesi doğum yaptığımda ben 32+4 ve 2 kiloydu şuan 200 Gr almış son durum ne bilmiyorum çok merak ediyorum kızımı ya rabbim size de sabır ve bebeklere şifa versin rabbim 🙏🏻💕
Sultannbstrk Bebetooo0 sütünüzle beslenmesi bile büyük bit mucize maşallah bebişkoyaaaa sütünüz bol bol gelsin bol bol şifa olsun yavruna inşallah 😍🤲🏻
Bebetooo0 Mecra ayyy şansa bak rabbim bağışlasın inşallah yavrularımızı bakalım ne zaman kokusunu alabileceğim yarın görüş günüymüş keşke deseler ki hadi bakalım annesi kucağına alablirsin ah ahh 🥺 Almila’mızı öpüyorum dualarmz sizinle 🤲🏻💕
Bebetooo0 Sedamert03 çok sağolun amin inşallah bitanem 🤲🏻💕🤲🏻💕 yoo aslında pek bı sıkıntı yoktu 32+4 doğdu bebeğim kuzum 2 kg 🥺💕
Bebetooo0 Mhtpflz ayy maşallah bana iyi geliyor böyle güzel haberler Allah size bağışlasınn annesi 🤲🏻💕
Azemmoms Bebetooo0 Rabbim sağ sağlim çıkmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 hayırlı haberleri gelsin sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun amin
Miracles777 Masallah kilosu gayet iyi nefesi dyzelince cikarirlar bildigim kadariyla kuvozde 2 kg a ulasinca cikariyorlar sizinki masallah zaten iyi , sütünüz ile cabucak toparlar ve evinize gelir bir an once ins annesi🥰
Bebetooo0 Miracles777 inşallah bebgimm bugün ilk defa altını değiştirdim 15 gün oldu hala bekliyorum 🥲
elizabeth @Bebetooo0 umarım ki sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım benim de bir oğlum var şimdi 2. Hamileligim dilerim ki Rabbim bütün hasta bebeklerimize şifa verir Allah yar ve yardımcınız olsun 🙏🏻♥️