Feyzanr41 sarılık degerı 18 cıktı kan uyusmazlıgımzda var suan yatıs yapıldı bu degerde olup tedeavı surecı nekdr suruyor
cokkasmabeabi Feyzanr41 19la yatış yapıldı 24 saat sonra 13.5la taburcu olmuştu oğlum Benim de çocuklarımla AB0 kan uyuşmazlığı var.
Feyzanr41 cokkasmabeabi pekı hastahanede sızmı emzırdınz ara ara cagırdılarmı yoksa mamamı verdı hastahane bebege
acilicigkofte Bizde de kan uyuşmazlığı vardı. 25le hastaneye yatışı oldu. 4 gün yoğun bakımda kaldı. 7yle taburcu olduk sonra 10a çıktı şimdi yine 8e düştü bol bol emziriyorum
cokkasmabeabi Feyzanr41 biz beraber yattık onunla emzirdim. Sütüm çok olduğu için mamaya gerek görülmedi.
acilicigkofte Feyzanr41 hem emzirdim günde üç kez hem süt sağdım sürekli götürdüm hem de orada mama verdiler
Feyzanr41 acilicigkofte benıde daha cagırmadılar suan yatıısı yapıldı arıcaz denıldı mama verıyolar sanırm
acilicigkofte Feyzanr41 ilk gün tünel dedikleri şeyin içinde ışık alıyor sonraki günler normal küveze alıyorlar üstünden ışık veriyorlar ara ara. Tünelden çıkınca emzirmeye alıyorlar
Feyzanr41 acilicigkofte dırek kuveze yatırdılar agladıkca cagıryılar emzırmeye ınıyorm bıraz dusmus degerı
Feyzanr41 cokkasmabeabi yanımda degılde ayrı odalardayız emzırmeye ınıyorum sadece bıraz dusmus degerı ınsaşşah dahada duser