Yaprakdokumuseverr Kızlar 4+6 daha çok yeni hamileyim. Başımı kesip atsam anca ağrısı geçer. Uyuyayım geçer dedim yine geçmedi. Sizler böyle bi durumda ne yaptınız
babylook Yaprakdokumuseverr ilk haftalar bende böyleydim baş agrısı aşırı istifra hergün acilde parol serum alıyordum😕
Semm55 Yaprakdokumuseverr Kan değerlerinize baktırın büyük ihtimalle kansızlıktan da baş ağrısı olabiliyor yani benim öyleydi kan yükseldikçe düzeldi şükür
Acoso Yaprakdokumuseverr İlk haftalar oluyor ne kadar doğru bilmiyorum yabancı makalelerde okumuştum erkek çocuksa başta böyle baş ağrısı kız ise mide bulantısı şeklinde ilk belirtiler veriyor ama dediğim gibi tabi ki bilimsel değil ama yaşantılarıma göre evet doğru çünkü bende de böyle oldu ☺️ Ilık duş alın şakaklarınıza ensenize buz aküsü gezdirin ben ilaç içemediğimde öyle yapmıştım 🌼
Yaprakdokumuseverr babylook 2.hamileliğim ama ben böyle bişey görmedim ya çocuğum var ilgilenemez oldum. Acilde çözüm buluyosalar gidicem. Çık teşekkür ederim
Yaprakdokumuseverr Acoso benim ilk çocuğum erkek ama onda hiç olmamıştı. Aaa bu da mı erkek 😅 evet buz koydum burda okuyup sanki buz orda durunca hafifliyo gibi
Acoso Yaprakdokumuseverr İşte yüzde elli ihtimal 😄 Doktorlar cinsiyeti söylemeden önce öyle diyor ya yüzde elli kız yüzde elli erkek diye sanki başka yüzdesi kalmış gibi 😄 Çok geçmiş olsun 🤍