Serendipity16 Kızlar saatlerdir çok fena başım ağrıyor ilaç içmek istemiyorum nane yağı ve ya biberiye yağıyla başıma masaj yapsam sakıncası olur mu ? Ne yapabilirim
kvsr22 Serendipity16 buz kalıbı varsa on dakika onu tutun başınıza ,kahve bazen artırıyor kafeinden dolayı .
Serendipity16 Yaprakdokumuseverr bana iyi gelirdi önceden ama hamilelikte hiç denemedim valla geçmezse mecbur acile gidip serum taktırıcam
Duygu8178 Kizlar benim de baş ağrım çok vardı bazen hâlâ da devam ediyor türk kahvesi için bence etkisi oluyor Hafifliyor ağrı. Hem sağlıklı da günde 2 fincan içme hakkımız var gebelik de
Serendipity16 Duygu8178 aslında benimde aklıma geldi kahve içmekte kafeinsiz kahve içmiştim kafein hakkımı çaydan yana kullanırım akşam dedim ama bir içeyim olmazsa ne yapayım
Duygu8178 Serendipity16 doktorum çayı açık içtiğim sürece abartmamak şartı ile sıkıntı olmaz demişti. Bende öyle yapıyorum açık çay içip bir fincan içiyorum günlük. Çayı da iki üç bardak kadar içiyorum. Aslında bende çayı çok severim 🙊
denizk24 Alın ve şakaklara patates dilimi koyup yemeni ile bağlayın o şekilde karanlıkta uzanın, bana etki ediyor 🤎 @Serendipity16
Serendipity16 denizk24 patatesi ilk defa duydum uyudum biraz o iyi geldi bi daha ağrırsa denicem teşekkürler ❤️
Serendipity16 Duygu8178 bende çayı seviyorum o yüzden bırakamam benimde doktorum abartmadığın sürece sıkıntı yok dedi kahvaltı da bir tane çay akşam da genelde 2 bazen 3 içiyorum. Kahveyi de işte genelde sütlü ya da kafeinsiz içiyorum