birgaripana_ Benim ilki ve ikincisi 39+1 de oldu üçüncüsüne hamileyim 38+2 haftalığım acaba yine 39+1 de mi doğar diye merak ediyorum🥰
Ebus2045 birgaripana_ ilk oğlum 36+1 2. Oğlum daha altı gün oldu doğalı 37+4 benimkiler tanisyon kaynakli erken dogdular
3prens1prensesmom birgaripana_ ilk 35 ikinci 36 oldu ikiside ani gelisen dogumdu ucuncu 38+5te oldu bakalim dort ne zaman olacak 30+3 olduk😂
LamiyaCetinkaya birgaripana_ Ben de 39+6da doğurdum oğlumu, bunda henüz 19+3 haftalığız ben de merak ediyorum erken mi olur geç mi 😁 (gerçi biliyorum alakası yoktur ama işte merak )
birgaripana_ Ebus2045 tansiyon sıkıntı ya. Şimdiki vaktinde doğmuş ama Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🤍
birgaripana_ 3prens1prensesmom ohoo gittikca artıyor bu seferki 40 olur 🤣 sağlıkla al kucagına inşallah 🤍
Ozge_29 3prens1prensesmom Ben de dördüncüye gebeyim yalnız olmadığıma sevindim açıkçası çevreden ooo yuh gibi tepkiler aldığım için sanki onlar bakacak😂
Merve1414 birgaripana_ 1.de 2. De 41 . Haftada oldu biri 41+3 biri 41+1 de 3. Yede daha yeni hamileyim haftaya keseyi gorucez inşallah
birgaripana_ Merve1414 o zaman seninde max 41 e kadar dayanıyor 😊 hayırlısıyla al kucagına inşallah 🤍
Ceylankayra birgaripana_ bende ilk kızıma 41+3 de geldi ikinci bebeğimi bekliyorum 39+5 deyiz halen gelen giden yok bekliyorum ❣️
Mervebektass birgaripana_ ilk kızım 34+4 de geldi oğlum 32+3 de geldi şuan ki küçük hanım 19+4 ama bu aralar oda abisi ve ablası gibi erken gelmek istediğini belirtiyor sancilarla doktorlardan çıkamıyoruz 🥹
Merve1414 birgaripana_ amin hepimiz insallah ben 41 e kadar beklemek istemiyorum çok zor oluyoe son zamanlar
Mervebektass birgaripana_ valla bende bilmiyorum ama iri bebekler oldukları için rahim taşımıyor dedi doktorlar hep 🥹