Kızlar doğum yapalı 41 gün oldu anca yazabildim sezeryan doğum için 22 Ağustosa gün verilmişti bende 21 inde tüm ev işlerimi eşimle beraber bitirir öyle hazırlıklı giderim diye düşünmüştüm ayın 21 inde sabah saat 5 buçuk gibi normal düzensiz kasılmalarla uyandım kasılmalar düzensizdi ama biraz daha sancısı artmış gibiydi sonra bişey olmaz zaten yalancı kasılma diye yatmaya devam ettim iki saat sonra gibi baktım kasılma süreleri sıklaştı sancısı da hafif artmaya başladı bende kasılma sayar tuttum ben geçer diye kalktım birde kahvaltı filan hazırlıyorum acıktım hazırladım oturduk yemeye yedik içtik kasılmalar beş dk ya düştü ben daha önceden sancı çekmedim yalancı kasılma zannediyorum hala en son üç dakika aralıklarla gelmeye başladı ben artık kıvranmaya başlayınca eşim annesini aramış geldi annesi taksi tuttuk gittik hastaneye alttan muayene etti 3 cm açılma olmuş sonra nst ye bağladı çocuk çok fazla hareket etmeyince biraz uzun kaldım çok fazla sancı çıktı bende kıvranıyorum aynı zamanda benim doktorum da yok bana dediler kendi doktorunumu beklicen hemen sezeryana mı alalım dediler bende dayanamam sezeryana alın dedim ojeleri bile silmemişim kızlar bana alkolle oje sildirdiler hemen damar yolu filan açtılar doktora saat sekizde kahvaltı yaptım dedim oda nasıl becerdiyse sekiz saat önce olarak algılamış bana sordu spinal mi genel mi diye korkudan genel dedim kızlar bayıldım ama ayılamadım ameliyat sırasında istifra etmişim ciğerlerime dolmuş aspire olmuşum doktor bile korkmuş anestezi yoğun bakıma almışlar iki gün sonra açtım gözümü ben yoğun bakıma girince bebeği de küvöze almışlar mama vermişler bebeğim mamayı sürekli kusmuş antibiyotik tedavisine başlamışlar sarılık olmuş ben uyandığımda nefes alamadım ciğerlerimdeki besinler enfeksiyon olmuş aşırı öksürme hissi gelito ama sezeryan acısından öksüremiyorum iki tane oksijen mqskesiyle nefes almaya çalıştım beş gün yoğun bakımda kaldım nefes alamadığımdan çıkqrmadılar kızlar yoğun bakımda saat hiç geçmiyor bebeğimi de hiç göremedim eşimi yanıma aldılar 10 dk gözleri kan toplamış ağlamaktan bebeğimin resmini rica etmiş çekmişler ilk ozaman gördüm akça pakça tertemizdi yavrum bana son gün öksürür de enfeksiyon u atarsan çıkarsın dediler diye o gün full öksürdüm tam çıkıcam göğüs hastalıkları covid testi istedi bu kadar enfeksiyon normal değil dedi birde onu aldılar bi gğn daha yatırıldım izole ettiler beni bide perişan oldum ertesi gğn test temiz çıkınca bende nefes almaya başlayınca servise çıktım ama bebeğim hala küvözdeydi hemşireler aradıkları zaman gidip emzirdim tek kişilik odada kaldım bebeğim kolostrum sütümü içemedi 😪 ordada dört gün kalınca doktor bebeğimi taburcu etti o sırada hastanede yalnızım refakatçim yok kv dem kaldı ilk zamanlar kadın benden çok uyuyordı faydası yoktu herşeye karışınca bende eşime gitsin dedim sonra bebeğim çıktı eşimi arayıp sürpriz yaptım eşim o gece işe gidicekti ondqn eve gitmişti geldi aldı beni evimize döndük kızlar uzun oldu ama benimde hikayem bu şekilde şuan iyiyiz ve mutluyum bebeğimle allah herkesin yardımcısı olsun