Handekubatlar Merhaba arkadaşlar Antalya’da detaylı organ taramasını nereye yaptırdınız güncel fiyatlar nelerdir memnun kaldınız mı görüntü veriyolar mı🥰
Cmscms06 Handekubatlar ben 2 gün sonra efdal avcıya gideceğim, randevu alırken 2040₺ demişlerdi ama 1 ay oldu belki güncellenmiştir fiyatı. Çevremden çoğu kişi onu önerdi🙏🏻
Handekubatlar Cmscms06 ulaşmaya çalıştım fakat sürekli asistan dönecek diyip not alıyorlar ve dönmüyor 😂
EbruBoluKaya Perinatoloji Prof. Dr. Mehmet Şimşek e yaptırdım 1500 tl idi temmuzda yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam Fethiye’den gitmiştim kendisine.
Handekubatlar EbruBoluKaya bende fiyat sordum 1700₺ dediler memnun kaldınız mı acaba kaç dk sürdü görüntü verdi mi
EbruBoluKaya Handekubatlar evet çok memnun kaldım ben doktor bey biraz sakin biri ama detaylı inceledi 20-25 dakika civarı sürdü. 1 adet yüz resmî verdi geri kalan bütün görüntüleri mailime gönderdi kendisi herşeyi detaylı inceledi bilgileri verdi benim içime sindi doktorumda beğendi
eliflikli Medicorner Dr Murat uslu, geçen ay 1500₺ ve kesinlikle tavsiye ediyorum . Çok kibar, rahatlatıycıydı. Uzun uzun anlattı 45 dk kadar sürdü