3bebekannesiii Yyysssnn bir haftadır kullanıyorum doktorum 1-2 ay daha devam ederiz dedi bende burda bekleyım
gamzecgr Yyysssnn 6.5 aylık olduk hala devam ediyorum önlem amacli ileri haftalarda rahim ağzı kısalığını engellemek için kullanılıyor
Mltsnl Yyysssnn en başından belli kullanıyorum doğuma kadar da devam edicem galiba hem iğne hem fitil olarak
Yyysssnn gamzecgr bana da öyle söyledi doktor hamileliğin 32. Haftasına kadar devam edicez dedi de bide sizlere sorayım dedim herhangi bi zararı olur mu uzun süre kullanmanın diye
Yyysssnn Mltsnl bana da öyle dedi canım 32. Haftaya kadar kullanacaksın dedi de acaba çok mu böyle uzun süre kullanan var mı ki dedim
gamzecgr Yyysssnn hiç bir zararı yok aksine faydası çok bu konuda merak etmeyin tek sıkıntısı uzun süreli kullanımda acayip sivilce yapıyor
Yyysssnn Ddmyu hadi gözünüz aydın darısı bizim başımıza :) sağ Salim kavuşalım kuzularımıza insaAllah 🤲🏻 kullanırken bazen hiç rahim kenarınız ağrıdı mı acaba
Ddmyu Yyysssnn bir kaç kere değişik ağrı oldu evet ama zamanla kullanmayı öğrenince pek olmadı ☺️ darısı sizin ve kullanan herkesin başına ☺️
Yyysssnn Milenanka ben ilki düşük olmuştu bunda direk 5 haftalikken başladık şimdi 22 haftalığım 32ye kadar kullanalım dedi doktor bende acaba çok mu ki dedim :)
Mervebektass Haftamda başladım 19+4 rahim ağzı kısalığı engelliyor diye birde iki eski erken doğumum olduğu için ne zaman bırakırız bilmiyorum 😌
Milenanka Yyysssnn benim arkadaşımın doktoru da bir riski olmamasına rağmen ilk aylarında başlamış. Prensip olarak her türlü başlatıyormuş. En azından içiniz rahatlar doktor devam dedikçe kullanmaya devam :)
MerveG17 Ben 37.haftaya kadar kullandım tedbir amaçlı. Hiçbir zararı yok demişti doktorum. 38+2de de doğum yaptım zaten🥰