Brc9 Kizlar selamlar, dün gece bacaklarım çok ağrıdı tıpkı regl sancısında çektiğim gibi, sizce bu yaklaşan doğum belirtisi olabilir mi yarın 39 haftalık oluyorum bugünde cok çok hafif karın ağrım geliyor ara ara ama oldukça hafif
yagmur_3566 Brc9 ben az önce ayağa kalktım yürüyemedim belimde kasılma ağrı oluyor. Vajinada baskı ve ağrı hissediyorum acaba doğum sancısı mı
pnarusluu Brc9 eşin yanında olunca yere otur ve sırtını duvara yasla ve bacaklarını uzat üst üste alıyorsan doğum başlamamış eğer ayağını kaldıramıyorsan doğum çok yakın demektir
Minik-anne06 Brc9 bende de var bugun uykum cok var oglen 1e kadar uyumuşum birde böyle regl olurken ağrı olur gibi oluyor zor kahvalti yaptim valla bekliyorum biseyler olsun die bi yandan da korkmuyor deilim agridan heyecan dan esime haber veremem die 39a girdim bende
Saby06 Brc9 canim bende 36 haftaligim ayağımı kaldiramiyom kalkıp oturamiyorum vajinadaki kemiklerim agriyo senin haftan yine iyi ihmal etme kendini ama zorlasa doğumun kolaylaşır hareket ve egzersiz yap
Brc9 yagmur_3566 bende baskı hissediyorum hafiften ama çok çok hafif bel ve kasıktan vuran ağrı doğumun habercisi olabilir sıcak bi duş al bence ☺️
Brc9 pnarusluu valla alıyorum canim ama benim karnım çok büyümedi hareketlerim pek kısıtlanmadı yani gebeliğimde
Brc9 Minik-anne06 benimde yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek sen de kendine dikkat et cnm bi duş al istersen belki iyi gelir
pnarusluu Brc9 karnın büyüsede büyümede doğum başladığı zaman bacağını kaldıramıyorsun yani göbekle alakalı değil rahmine baskı yaptığı için
Brc9 Saby06 canım sen de çok dikkat et, doktorum normal buldu zaten bacak ağrısını son zamanlarım artık, sen de dilersen bi doktoruna sor belki magnezyum içmeni tavsiye eder