bdenerigokce Kızlar su sızması nasıl oluyor, çamaşırda bi ıslaklık var ama akıntıdan dolayı mı yoksa su sızması mı anlamıyorum.
tgbadlgzr Kaç haftalıksınız? Ben 27 yim su gibi akıntı bende de oluyor ıslanıyor iç çamaşırım falan büyük ihtimalle akıntıdır.
Meliha0263 tgbadlgzr bende 26 haftada başladı cnm 26+4 ten beri hastahanede yatırılıyorum çok suyum geliyor ama bekletiliyorlar
Meliha0263 bdenerigokce çok belli ediyor aslında fazla ıslanıyor çok sarı sümük gibiyse zaten enfeksiyondur ama sıvı şeklinde olunca bebeğin suyu yinede doktora görün önlemini almış olursun
bdenerigokce Yhanne sanırım mantarda var ama ıslaklık görünce çok korktum taytıma kadar geçmişti önceki gün
gncglozclk bdenerigokce benımde oluyor 24 haftayım yenı basladı su gıbı gelıyor 1 2 damla 1 gun duruyorsa 1 gun var rengi sonradan sararıyor ıc camasırımda basından cok yasadım ıcın korkmuyorum artık mantar oldugunu bılıyorum sızın de oyleyse mantar olabılır ama renk degısıklıgı olmadan su geliyorsa doktora gıdın bı ne our olmaz dıkkat edin kendınıze gecmıs olsun 🌸
Yhanne bdenerigokce benim 26 li haftalardan beri su geliyor mantar gibi enfeksiyon olunca da oluyor demislerdi birkaç test yapilmisti bebeğin suyu değilmiş ben de çok korkuyordum ama en iyi bilgiyi doktorunuz verir
bdenerigokce Yhanne doktoruma da geçen hafta gittim olsa söylerdi heralde diğer randevum haftaya, bekleyeceğim artık