Hilaal00 Hamilelikte kaç kilo aldınızzz biz şuan 22 haftalığız 56 kiloyla hamile kaldım şuan 65 kiloyum 💆🏻♀️
GPinar Hilaal00 Bende 22haftalık hamileyim 59.5 ile hamile kalmıştım şuan 66🙈çok mu almışım acaba diye düşünüyorum ya :) bebeğim alsın sağlıklı şekilde kilo inşallah 🙈
Tugraseda Hilaal00 toplam 8 kilo ile doğuma girdim. Suan 56yım 2 kilo fazlam kaldı. Doğum yapalı 12. Günüm
1prenses1prens-moms Hilaal00 ilk hamileliğimde 30 kg aldim doğumdan sonra çok şükür verdim hepsini ana kiloma döndüm simdi 12+2 haftalık hamileyim ahhh 30 kilo almaya raziydim hiç birsey yiyemiyorum yesemde cikariyorum çok zor ya takılmayın kiloya valla ilk hamileligim de böyle şeyler hiç olmamıştı 😥
Bulutluna 19 haftalığız ama henüz hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim asla alamıyorum. Hamile kalmadan önce su içsem 3 kilo olarak geri dönüyordu şimdi hiç alamıyorum. Hayatımda ilk defa kilo almayı istediğim bi dönemdeyim ama olmuyo 😔
Busraakay_26 Ebru-29 biraz kapalı demişim 😂 9 ayda toplam 30 kilo aldım doğum yaptım bebek yeni 4aya girdi 23 kiloyu verdim