dodu0207 Sleepy natural olandan bir kaç paket aldım şimdilik ama hassasiyet olur korkusuyla stok yapamıyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız cok sevinirim
KubraAydin dodu0207 ben oğlum doğduğundan beri sleepy kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadık çok şükür 19 aylık oğlum
Busraakay_26 dodu0207 ben doğurduktan sonra pişik durumuna göre aldım Bebem natural kullanıyorum baya sıvıyı tutuyor
Mothertea dodu0207 her bezi denemiş biri olarak minies tek geçiyorum sızdırms pişik asla yaşamadım yeni bebeğime de direk onunla başlıcam
tugba_2365 dodu0207 prima premium care ile başladım, sonra prima aktife geçtim, en son sleepy ile sonlandırdım ilk kızımda. Hepsinden aynı derecede memnun kaldım açıkçası. 2.bebegimde sleepy ile başlamayı düşünüyorum.
dodu0207 KubraAydin bazıları cok sızdırıyor gibi yorumlar okudum o yüzden tereddütte kaldım. Kullanıp prima ile aynı kulvarda diyen de cok o yüzden bende emin olamamıstım. Teşekkür ederim 🙏🏻
dodu0207 Busraakay_26 evet bende aynı fikirdeyim ama malum her şey hergün zamlanıyor indirimde yakaladıkça alsam mı diye de düşünüyorum. Bakacağım bu markaya da teşekkür ederim ☺️🙏🏻
dodu0207 tugba_2365 çok teşekkür ederim sızdırıyor diye yorum okudum bir kaç kez o yüzden emin olamamıstım. Sağolun ❤️🙏🏻
tugba_2365 dodu0207 yok yok hiç öyle bir problem olmadı, en son 6 numara külot bezde bıraktık o seviyeye kadar çıktık 🥰
Mothertea dodu0207 canım burda herkes yeni anne oluyor o yüzden slepy prime alınıyor ilk çocuk oluyor denenmeden alınıyor zamanla tecrübe ettikçe anlarsın bak hapy kıdse bak minies çok bilinen bir marka ve çok seviliyor araştır tabi ki yine de aklında bulunsun 🌷
Youngplanner dodu0207 sleppy bionatural serisi efsane güzel taşırmıyo sızdırmıyo pişik yapmıyo ilk 1-2 numarayı ondan almıştım sonrasını molfix stok yapmıştım aman nerden almışım molfixi yaa naylon gibi sleppy den sonra ve taşırıyo 😞 bence sleppy bionatural serisini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
dodu0207 Youngplanner evet bende ondan aldım bir kaç paket indirimde. Doğal temiz içerikli ürünleri tercih etmeye calısıyorum elimden geldiğince o yüzden tercihim oldu ☺️
Serap-asel dodu0207 ben sleepy aldım sızdırdı dıe smdı molfıxse basladım herkeste aynı şey olmaya bılır
Mmnj dodu0207 bnde aynı fikirdeyim bir paket alıcam yeni dogan slppy Stok yapmıycam oğlumda 10 tane bez değiştirdim sürekli altı yara oldu hastanelerde yattımız dahi oldu aynı hataya düsmem