dilaraRecep Ayın 5 i gelinceği sölenem ürünler ne hikmetse bu günden A101 de duruyordu hani sabah erken gidip sıra bekleyip sonra yok gelmemiş denilen ürünler bu günden satışda bu gün gitmeyip ayın 5 ini bekleyen çoğu kişi napar bilmem 🤷🏽♂️
Aysensrkan dilaraRecep bizim a101ede gelmişti bugün bazı ürünler. Buradaki a101in deposu olmadığı için sevkiyat geldiğinde direkt çıkartıyorlar ürünleri sizin gittiğiniz mağazada öyle olabilir
Mothertea Nurrsmy ben ilk oğlumda aldım 1 ay kullandım bağlantı yeri bozuldu çalışmadı 50 liraya almıştım tabi ki 2020 de çok önemsemedim şuan lansinoh aldım umarım o iyi çıkar
dilaraRecep Nurrsmy zaten ikinci doğum emzirmeyi yeni bıraktım dye bilirim bunda kolay gelir sütüm diye düşünüyorum 1 ay öncesine kdr sütüm vardı bu alette ufak masaj vb yardımla süt getirir diye düşünüyorum ilk çocuğumda wee baby aldım manueldi o çok kullanışlıydı
Nurrsmy Mothertea benimde en çok duyduğum marka lansinoh bir de manuel olarak mochiyi çok duydum ama hangisini alsam karar veremiyorum manuel yeterli olur mu yoksa elektrikli mi almak gerekir çok kararsızım
cokkasmabeabi Mothertea lansinoh çok iyi ben de onu kullaniyorum. Bu tür markaları bilerek almadım ilk başta çekse de zamanla çekim gücü düşüyormuş. Lansinoh ömürlük
Mothertea Nurrsmy elektrikli kesinlikle ilkinde bilmiyorum saatlerce elimde sağıyordum süt gelmiyordu elektrikliyle çoğaldı güzel sağıyor illa ki süt birikiyor ilk günler bebek hepsini ememiyor meme de daha terbiye olmadığı için çok süt üretiyor göğüsler şişiyor mutlaka alın benim tavsiyem
cokkasmabeabi Nurrsmy ben lazım olacak diye elektrikli aldım iyi ki de almışım. 10 gün falan sağım yaptım çünkü bebek göğsümü bosaltamiyordu mastit olurdum.
nunusmom dilaraRecep bazı büyük a101lerde (gri renkli olanlar) yeni yapılanlarda 1 hafta önceden yada bir kaç gün önceden getiriliyor ama haber verilse ya da vaktinde çıkarılsa daha iyi olur. Dediğiniz gibi durumu kısıtlı olup buralardan indirim bekleyen bir çok insan olabiliyor.
dilaraRecep nunusmom evet mesela ben bu sağma makiniesi için gidicektim 5 indebu gün gidip görmesem başkası alsa 5 inde bana gelmedi bizim mağazaya denecekti mesela
nunusmom dilaraRecep demi haklısın valla bnde yeni tasındım buradaki a101 e geçen kızım için oyuncak almaya gittim yoktu gelmemişti sordum kenküm ettiler belki burada da öyle oldu bilemiyorum.
Mothertea cokkasmabeabi evet inşallah benim makinede iyi çıkar şans işi çünkü elektrikli ürünler umarım iyidir 🥰
Nurrsmy cokkasmabeabi mastit gerçekten korktuğum şeyler arasında rabbbim korusun gerçekten çok zor diyorlar