BusraaaBK Kızlar transferin 4.günündeyim herkesten dua istiyorum bebeklerim bana tutunsun🤲🫶Eden etmeyen herkesten Allah razı olsun🥹🥹
Zeyna27 BusraaaBK rabbim sana hayırlı evlat evlatlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah dualarım seninle anne olmayı bekleyen hak eden tüm annelerle 🩵🖤
deniizz_ BusraaaBK Rabbim hayırlısıyla sağlıkla en güzel haberleri almayı nasip etsin inşallah Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰🌸❤️
Merve775 BusraaaBK allahım hayırlı evlatlar nasip etsin ben de hamileyim duaları da kabul olurmuş derler ya ben cani gönülden sağlıklı bi hamilelik diliyorum tutsun yumurtadan inşallah 🙏🍼
BusraaaBK Merve775 Allah razı olsun canım inşallahhh rabbim bebeklerimin bana tutunmasını nasip eder ve herkese nasip etsinnnnn🤲🥹 sende sağlıcakla kucağına al inşallahhhhhhh canım benim 🤍🤍🤲🤲🤲
Merve775 BusraaaBK amin canım allah razı olsun 🙏 Benim ablamda tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı 2 tane oğlumuz var rabbim benim doğumuda sağlıklı bi şekilde günü geldiğinde kucağıma almayı nasip etsin seninde hayırlısı ile olur 🙏
BusraaaBK Yaprak- amin canım benim inşallahhh tutundu bebeklerim diye başlık atabilmesi nasip etsin rabbim🤲🤲🥹Allah razı olsun🤍
Sevaall BusraaaBK inşallah hayırlı haberler alırsın canım.. rabbim isteyen herkese nasip etsin.. bende bugün aşılama oldum.. inşallah mutlu haberler alırız hep birlikte🥰😘