neanladinyurdagull Kıslar doğumuma az kaldı kızım için dağıtabiliceğim hediyelik arıyorum magnet,mum,kolanya fark etmez sayısıda yaklaşık 30 adet.Varmı önerebileceğiniz site ürün yada mesela şuradan tek tek alıp ben yaptım daha ucuz maliyet oldu diyen 🤔
EbrKzlky neanladinyurdagull İnstegram da ana kuzusu diye siteden oğluma tulum vs herşeyi yaptırdım kaliteli geldi hepsi😍 hediyelik olarakda açacak magnet yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim
mrsmom_ neanladinyurdagull ben nisanimda mini sukulent aldım internetten. bi keten gibi bir kumas aldim jut iple baglamistim çok uyguna gelmişti.
Nurr_22_22 neanladinyurdagull ınstagram’da Selver şekerleme sayfası var oradan tesbih yaptirdim gördüğüm gibi de geldi memnun kaldım
Anonimkup neanladinyurdagull ben dolaptan anahtarlık yaptıracağım Yıldız şeklinde çok hoşuma gitti. İsme karar verirsek hemen alacağım
mrsmom_ neanladinyurdagull ben cicekleri cok severim o yuzden hediyelik olunca direk çiçeğe koşarım 🙈
mrsmom_ neanladinyurdagull  Bu şekilde yapmıştık biraz kız erkek olarak detaylandirilabilir dusunurseniz
neanladinyurdagull mrsmom_ Güzel olmuş gerçekten bende çiçekleri çok severim ama şöyle birşey var ki ben etrafım çiçek dağıtsam o çiçeklere yazık olur valla atarlar kenara eminimki bi çoğu eve gitmeden bi kenara bırakır.Hayırlı olsun bu arada 🌼
mrsmom_ neanladinyurdagull cok teşekkür ederim. O zamn kötü işte ben şimdi gittigim evlerde kocaman gördükçe cok mutlu oluyorum 🤗 o zaman size sunu söyleyeyim. Duz magnet yapmayin ya acacak olsun ya mum olsun gittigi yerde bi çekmece icine koyulamayacak bişey olsun🤗 cunku duzler ne kadar yakin olsa da bi sure sonra kaldırılıyor
neanladinyurdagull Anonimkup Dolap ve gardrops uygulamasından beğendim bende birkaç şey ama güvenemedim bu yüzden daha önce alınan yerlerden bakmak istiyorum onca para verip elimde kalsın istemem