Uykucusincap61 Günaydın kızlar. Sizlere bir sorum olacaktı. Kızlar dün benim saat 10.30 gibi adetim bitti gusül aldım. Direkt olarak ilişkiye girdim tabii hani bugün aşırı devam edecek fakat tutma ihtimali var mıdır sizce? ❤️
myangelson Uykucusincap61 iki kişide de sıkıntı yoksa tutma ihtimali yüksek doktorlar bu şekilde öneriyor genelde🌷
Miracleee Uykucusincap61 canım allahin izniyle olabilir tabiki bir sorununuz da yoksa. Ben adetim biter bitmez olan ilişkiden hamile kaldım.
Mavi3475 Uykucusincap61 Benim gibi yapmışsınız bende öyle yaptın adet bitti hemen aynı gün ilişkiye girdim ve 1gün arayla devam edin ilişkiye ayaklarını ilişki sonrası dik havaya bi 20 yada 30 dk hemen tuvalete gitme ben öyle yaptım hamile kaldım bi düşüğüm vardı ondan sonra 5 ay sonra hamile kaldım
Uykucusincap61 myangelson yok canım ikimizde de herhangi bir sorun bir evladımız var Allah’a şükürler olsun ki kızımıza bir kardeş düşünüyoruz ❤️ inşallah tutmuştur canım benim 🥰
myangelson Uykucusincap61 ben yukarıda yazdığını gün aşırı diye okudum canım da ondan öyle yazdım o şekilde demiştin dimi yanlışlık olmasın da 😅 rabbim gonlunuze göre versin canım
gamzee07 @Uykucusincap61 canım 2 3 güne yumurtaların açır öyle daha çok değerlendire bilirsin tutma oranı daha yüksek ovlosyon testleri var adet bitin hamilelik testleri gibi aynı çift çiziğini orda görüp değerlendir. Hayırlı sı olsun senin için. Kafana takıp. Yük etme herşeyin daha kolayı ları araştır bak İzle nasıl yapıyor lar ediyorlar şimdi yazmakla bitmez 😂😂🌸benim 😍 ilk gebeliğimi kendim takip etim
Uykucusincap61 gamzee07 teşekkür ederim canım benim ben de ikinci gebelik düşünüyorum ❤️ ayın 5 ine kadar yumurtlamam gözüküyor 🥰
Uykucusincap61 myangelson aynen her gün demek istedim en az bir gün ara verip devam etmek anlamında dedim
myangelson Uykucusincap61 tamam canım dogru anlamışım 😅 aynen zaten bu şekilde devam ettiğin zaman ovulasyonu yakalarsin her türlü doktorlar da bu şekilde öneriyor ovulasyon takibine girip kendini strese sokmamak adına
gamzee07 @Uykucusincap61 benimde ikinci gebelik canım ikincisi takip etmedim ve Allah nasip eti istiyordum zatn iyiki de. Oldu çiçeğimi bekliyoruz şimdi hayırlısı olsun senin için 🙏🏼🧿
Uykucusincap61 gamzee07 amin inşallah canım benim 🥰 Bende ilki için uğraştım sonra bıraktım yani peşine çok düşmedim 4 ay sonra hamile kaldım ilkini takip etmedim pek ama bunu ediyor gibiyim
Uykucusincap61 Mavi3475 hayırlısı inşallah canım benim kızıma bir kardeş istiyoruz bizde nasip olur inşallah ❤️