Sinemm gizemmm Canım eşim ise gitti ya biraz daha takip etmek istiyorum suni şancı istemedimden biraz evde çekmek istiyorum nisandır veya bilmiyorum yaa bebek hareketleri ve sancıları takip edim biraz daha öyle giderim cnm
Gamzeobt gizemmm nasıl oldu sanciniz dewmmi benm cumttesindendir o şekilde dewmmi ediyo napcz😂 39+ 3 benm
gizemmm Gamzeobt karında sertleşme gibi mi sancınız? Valla benimde aynı şu an ağrı şiddetlenmedi ama böyle sertleşip duruyor sanki biraz azaldı gibi baya düzenli ve uzun sürdü ilk defa böyle oluyor 🙂
Gamzeobt gizemmm evet cnm Karnım tamami taş gbi oluyo toplaniyor sanki geçiyo tekrar oluyo ve kasiklarda ağrı var benim gece bi ağrı girdi uykudan fırladım sanki kasigimda birsey koptu gibi bi kaç saat bekliym 10 gbi 11 gbi gtcm hastnye
Sinemm Gamzeobt karında sertleşme 10 dakkada birdi şu an azaldı gibi onun dışında bebek hareketleri artmıştı yerinden cikicak gibi bel ağrısı da vardı birde ara ara koyu renk akintim geliyor sizin nasıl ağrınız
gizemmm Sinemm ben ambulansta çalışıyorum da o yüzden eğer yalnız kalırsanız dayanılmaz olurda çağırın diyecektim mecbur. Allah korusun tabi 🙂
Gamzeobt Sinemm bende ne akıntı ne de şu diye birşey olmadı suan bile Karnım taş gbi sertlesip duruyo işte benm açılma hiç yoktu geçen gece gttgmde yoksa doğum sancisi dedi ebe bakalm😐
Sinemm Gamzeobt hımm anladım.cnm bende diyorum.acaba açılmami oldu da bu akıntılar var bilmiyorum bakalım randevum yarın ama duruma göre gidicem bende haberdar et bizi olur mu
Gamzeobt Sinemm olur cnm gidersem yazarm ama kanlı akıntıysa git yarını bekleme dün bi arkadsta öyleydi gttigi gbi yatirmislar sancilari cokmus o hissetmiyormis
Sinemm Gamzeobt İlk kadın sertleşiyor sonra bele vuruyor ama hafif bel ağrısı iki gündür başladı normalde hep kasıktan olurdu
Gamzeobt Sinemm git bi sıcak suyla dusunu al hastaneye git bende öyle yapcm benmde bi siddtli ağrı oluyo bi hafif