Emly3457 33 haftalık hamileyim ellerimde çok uyuşma oluyor sabahlarıda açıp kapatamıyorum ellerimi sizde de öyle oluyor mu sağ elim çok karıncalanıyor mesela ara ara sizde öyle mi
dilcey Emly3457 23. haftadayız benimde ellerimde uyuşukluk var bazen gece uyandırıyor bazen de sabah hareket ettiremiyorum ama dokdotum magnezyum verdi biraz iyi geldi gibi inşallah haftalar ilerledikçe artmaz
Hulyaaaaa75 Emly3457 bende 33. Haftadaym aynen canm acilmiyobelelrim doktorum cok normal demisti bide asiri su icme o daha cok sisirir daha cok uyusur ellerin dedi bide benm sag el bilegim cok agriyo ya neden bilmiyorm
Albertos Emly3457 oluyor canım bende 33 haftalığım şiş valla hatta akşam tabağı tutamadım paramparça oldu 🙄
dilcey NihanTufanArslan ama gündüz birşey yok gayet iyi sadece gece yatarken oluyo karpal tünel sendromu olanlar gün içinde de aynı şikayetleri yaşıyor diye biliyorum 🤔
NihanTufanArslan dilcey magnezyuma başlamak lazım cnm çünkü çok tehlikeli allah korusun kasıklarada kramp girerse erken doğum olabiliyormuş. her gün bir maden suyu içmen lazım magnezyum var içinde