AsyaCngz55 Yagmurakyurek 18. Haftamda ne hissettiğimden emin olamadım ama 19. Haftada gayet net hissetmiştim
prensesannesi__ Yagmurakyurek ilk hamilelikte 19 20 haftalıkken hissettim tekmesini kıpırtı hissediyodum ama tekmeyi bu haftalarda 🥰 ikinci hamileliğimde hızlı çıktı 15 haftalıkken sağlam hissetmeye başladım 🤣🤣😋
Bulbulyuvasi Kiloya bağlı bu isler bazen de bebisin kuvvete bağlı. Ben kilolu olduğun halde 19civaro hissettim.22ye kadar hissetmemek normal
iremnur_17 Bulbulyuvasi 90 kiloyum ve ilk net olarak 16+6 da hissettim şimdi 20 yiz bazen dışardan bile görüyorum
AsyaCngz55 Yagmurakyurek acelesi yok ki bunun bebeşinle kendini üzdüğüne değmez herkeste süreç farklı işliyor 🌸 10 güne patır kütür vurmaya başladı mı sonraki haftalarında sıkılırsın bile 😅
Yagmurakyurek AsyaCngz55 ay valahi hissetmek istiorum ilk gebelik ya heycan var doğum korkum var karışık duygular içerisindeyim bugün rüya gördüm normal doğum yapiordum kolay geçiyordu rüyamda acı cekmiordum umarım kolay geçer 🥺
AsyaCngz55 Yagmurakyurek hadi inşallah rüyan gerçeğin olur çok iyi anlıyorum seni benimde ilk gebeliğim. Doğum korkusu artık azaldı bende bir cesaret geldi 😅
Yagmurakyurek AsyaCngz55 ay inşallah sağlıklı gelsin bebişlerimiz 🥰🥰bide abla benim 17.ci haftada sütüm geldi hayla devam ediyor damla damla gelior 😇sizinde geldimi
AsyaCngz55 Yagmurakyurek maşallah maşallah 🧿 ben 36 haftalığım ne gelen var ne giden 😅 doktoruna söyledin değil mi süt durumunu
Yagmurakyurek AsyaCngz55 bugün eşimle hastneye gidebilirim soyleyecem inşallah doktoruma fazla gelmior damla şeklinde gelior 17inci haftda basldi sütüm gelmeye
AsyaCngz55 Yagmurakyurek süt hormonların çok aktif demek ki bir zararı olacağını sanmıyorum ama göğüs uçların yara olabilir bakımını yapmaya başla şimdiden tabiki doktorun daha iyi yönlendirir de☺️
Eflosunannesi Yagmurakyurek teşekkür ederiiim 🫶 benim 2. Gebeliğim normalde ilkini bende 18 19 arası hissetmiştim 🥹 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😍