OzlemC Bir yazıda okumuştum aklıma takıldı. Normal doğumda ıkınırken wc ihtiyacı geliyomuş. Bu ıkınma aslında doğumun başladığının belirtisiymiş. Ya nasıl ayırt edicez off ya. Ya o sırada gerçekten tuvalet ihtiyacımız olursa, normal doğum uzun bir süreç. 😢
Sibelnogma OzlemC Sıkıntı etmeyin bunu tuvalet yasak diyorlar zaten belli bir cm den sonra çünkü. Zaten doğumdan önce kaçma yaparlar yoksanız açsanız olanlarda çıkıyor doğum anında bunları dert etmeyin siz ☺️
Mrvm005 OzlemC hastanedeysen zaten belli bi zaman sonra yemeyi yasakliyorlar dogum sureci basladiysa. Eger yemek yeni yiyip gittiysen lavman yapiliyor yada dogum basladiysa yapcak bisey yok. Dogumda gercekten buyuk tuvaletin var hissi doguyor ikinma hissi geldiginde zaten ya çatalda oluyorsun yada çıkmak uzeresin onu oyle bi ayarliyorlar ki acikliktan dolayi. Ilk dogumumda cataldaydim artik duramiyorum ikincam dedigimde suyum patlamisti o sirada doktorum gelmisti. Allah bir avazda nasip eylesin saglikla kucagimiza almayi inşallah
Baharoloji OzlemC bana lavman yapmışlardı zaten tuvaletini yapma ihtimalin olmuyor öyle olunca bebek artık geldiğinde sanki tuvaletiniz varmış gibi oluyor ben tuvaletim var dediğimde doktorum bebek o ıkın çıkacak demişti 2 seferde çıktı korkmayın
Seymoshh OzlemC normalde olsa sezeryanda olsa tuvaletinizi yapamamanız için hem yemek su yenmiyor hemde lavman yapılıyor ki ıkınma hissi geldiğinde sorun yaşamayın diye ıkınma hisside bebeğin kafası makata yumru gibi oturuyor baskı yapıyor aynı kabızmışsınızda zorluyormulsunuz gibi çok açık yazdım affola😅