Fdoner-34 Merhabalar 39+6 haftalık ama bebeğin hareketleri bir anda kayboldu hareket etmiyor sizce ne olmuş olabilir yaşayan varmı bu durumu ☹️
Kubra-esc60 Fdoner-34 korkma 24 saattir hareket etmiyorsa bi git acile ama bi kaç saattir hareket etmiyorsa bazn bebek kqnala inince hareketleri azalıyor demişti ebemiz bende 39+6 haftalığız hareketleri eskisi gibi değil
birgaripana_ Fdoner-34 halının üstüne sırt üstü ayaklarını uzat düm düz yat küçük bi hareket yapsa bile o durumda hissedersin
Fdoner-34 Kubra-esc60 gittim acile kan idrar aldılar nst ye bağladılar birşey çıkmadı çatı muayenesi yaptılar açılma Yok dedi ama doktorum isterseniz iki gün yatiralim takip edelim dedi ama ben kabul etmedim sizce etmelimiydim bilemedim
Hsrt80 Duşa gir elinle ovala bakalım bazen bendede bir seaizlik oluyor ikiz sonra basliyorlarylar tekmeye
Kubra-esc60 Fdoner-34 evde kendinizi gözlemleyin zaten bi aksilik olursa rahasızlığı hissedersiniz nst de bişey çıkmadıysa korkulacak bi durum olacağını sanmiyorum ama gün üçerisünde hareketi 10 un altında olursa tekrar bi gidin