karpuzz Cansuyca odaları küçük gibi sanki tekli koltuk var sadece ne bilim Bende bi düşünüyorum ebru hocayı ama bakalım bilmiyorım
Cansuyca karpuzz aa öylemi yarın bende bi bakayım ya şöyle benim eşim polis 1+1 çalışıyor bir gün evde diğer gün işte yeni evliyiz evlenir evlenmez hamile kaldım ve aşırı zor geçiyor halaa 10+2 yim sürekli hastanelerdeyim aracımız yok şu anlık o yüzden en yakın hastane orası bize diye tercih etmek istedik açıkcası ben tek olduğumda taksiye binip gidebileyim diye kaç kere acillik olduğumda eşim yanımda yoktu bunları göz önüne alarak en mantıklı gelen o olduğu için tercihimiz oldu inşallah bir sıkıntı yaşamayız
karpuzz Cansuyca orayı giç düşünmedim açıkçası çok basık bi hastane gibi geliyor bana Lokman hekimde çok güzel odaları falan baya büyük orda çalışmıştım ben
Cansuyca karpuzz evet eşimde gider gitmez burası çok basık hiç sevmedim dedi ama ben bi konuşalım dedim tavırlarınıda görünce konuşmadan geri çıktık 😂😅
busraayksll Cansuyca en mantıklısı Eve yakın hastane valla süreci bilemiyoruz çünkü. Benim de eve 5 dk felan çok konforlu bisey
Cansuyca busraayksll kesinlikle bir de tek kaldığımda başka hastanelere gidene kadar Allah korusun her şey olur zaten . O yüzden tercihim burdan yani inşallah bir sorun yaşamayız hiç birimiz
4Serap4 busraayksll merhaba bende 30+4 Keçiören de oturuyorum 26 yaşındayım ilk gebeliğim 🙈 biraz zorlu bir süreçden geçiyorum bakalım hayırlısı ile zamanın da gelir inşallah 🥰
busraayksll 4Serap4 Keçiören ilk defa gördüm buralarda 🥰 ben Batıkent. Aramızda 5 gün varmış senin sıkıntıların ne canım
Zlss-kbs 4Serap4 merhaba bende keçiörendeyim 34+5 aynı zorlu süreçteyim bende hamileliğimin başından beri geçmedi bulantı ve kusmam🥺 hangi hastaneye gidiyorsunuz
4Serap4 busraayksll bende fark ettim Bi ben varım galıba 😇 hamilelikte böbreklerde Normalde büyüme oluyor ya benimki de fazla büyümüş Tabii bir de taş var o da kanalı falan tıkamış iki böbreği de stent taktılar uyuşturmadan bir de bebek çok aşağıda aşırı baskı yapıyor böbreklerde de ağrı yapınca ne hareket edebiliyorum herhangi bir şey yapabiliyorum erken doğuma da yol açabilirmiş yani Ağrı ile kıvranıyorum yani bir şey de yapamıyorlar Ağrı’dan canım çıkacakmış gibi hissediyorum sancım başlıyor serumla dururuyorlar fln ooo öyle yani 🙈
busraayksll 4Serap4 ay çok çok geçmiş olsunnn, bende enfeksiyon, diş, bacak ağrısı şeker riski hepsiyle ayrı ayrı sinandim şükür iyiyim şimdi darısı senin başına ❤️
busy1710 Ben de Sincan’da oturuyorum 31+4üz yarın özel muayenehaneye gidiyorum çukurambarda ne çok Sincan’da oturan varmış şok oldum
4Serap4 busraayksll aminnnnnn bende enfeksiyon çok çektim hamileliğim den beri şuan biraz azaldı şükür 🥰 sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🥰 ❤️
busy1710 busraayksll Mehmet Fırat mutlu ya gidiyorum ama şuanki aklım olsa muayenehane değil de hastanede olan bi doktor tercihi yapardım daha güvende hissetttirir. A life oskar hocayı ve ebru hocayı duymuştum bende
Zeynooosekooo busraayksll bende evlenmeden önce Ankara da yaşıyordum :) Ankara’da olduğum süreçte iki üç defa Hacettepe hastanesine gitmiştim kontrole :) şuan da eşim Tunceli’de görev yapıyor burda yaşıyoruz. Ankara’yı çok özledim bu arada 🙁
Cansuyca Zeynooosekooo Benim eşim samsunda yaşıyordu ama ilk tayini ankaraya çıktı ailemin bir üst sokağındayım şu an ama o gidecek olduğumuzu bilmek bile beni o kadar üzüyor ki .. Seni şu an bir miktar anlarım ama gidince tamamen anlarım galiba .. Allah gönlüne ferahlık versin 🤲🏻
Zeynooosekooo busraayksll düğünüm olmadan önce çeyizleri felan getirmek için birkaç defa gelmiştim Tunceli’ye hiç zor gelmemişti buraya gelmek ankaradan uzaklaşmak ama evlenip de tamamen gelince öyle olmuyormuş insan gerçekten özlüyormuş arıyormuş. Yok dönme ihtimalimiz yok maalesef:( eşim askeri personel sürekli farklı şehirlere göçerek geçecek hayatımız. Rabbim onu başımdan eksik etmesin sağlık huzur versin de gittiğim her yerde mutlu olurum Allah’ın izniyle 😊🙏🏻
nunusmom Busra_zeynepela hiç bilmiyorum 😂😂 2 ay önce tasındık buraya valla hüç bilmiyorum neresi nere 😂
Can_Cansu karpuzz bende etimegutta oturuyorum hamileliğimin başlarında ebru hanıma gitmiştim çok iyi bi doktor ama çok yoğun oldugu icin çok fazla ilgilenmıyor azerbeycanlı bi doktor var khayala ona takipliyim çok ilgili ne zaman istersen özelden mesaj atıyorum kısa sürede cevap veriyor çok ilgili öneririm
MedineeG Can_Cansu Can_Cansu bende etimesgutta oturuyorum a life gidiyorum azeri doktorum lala hanım çok memnunum bende