Dilos17 Minimalite merhaba Özgül hanımdan aldım ben doğum paketimi şimdiye kadar üç muayeneye gittim çok ilgili detaylıca anlatıyor memnunum
Caterpillar Gmoglu hayır henüz değil yani en azından doktorum bana sadece doğum şekline karar ver dedi ben normal düşünüyorum o biraz sezeryancı
Sevval41 busraayksll Merhaba bende 24+2 de ikinci oğluşumun gelmesini bekliyorum Akyurtta oturuyorum 28 yaşındayım ilk doğumumu Etlik lokman hekimde yapmıştım şimdi bilkent şehir hastanesine gidiyorum sağlık problemlerinden dolayı
Livaneli Ayseglkrlkk ben değilim takipli ama oraya gitmeyi düşünüyorum. Siz orada mı muayene oluyorsunuz
Zeynaaa0101 Merhaba, bizde 22+1 olduk. Kızım olcak inşAllah🩷. Sincan Yenikent’te oturuyorum. Oskar öğüten a life hastanesinde takipliyimm🥰🤲
Caterpillar Gmoglu ücret henüz konuşmadık o ne istiyor ne taraftarı Emin olamadım birde çok yoğun olduğu için sadece iki laf arasında diyor bebeğe bakıp diğerine geçiyor eğer sezeryan yapıyorum derse normal hastanenin doğum doktorlarına kalacağım ama sorarım salı günü randevum var
Livaneli Ayseglkrlkk evime en yakın hastane orası bende oraya gideceğim muhtemelen daha doğrusu ben muştayım şuan tayinden dolayı ama annemin yanında doğum yapacağım ankarada ve hala hastane bulamadım sezeryan istiyorum sizin dedğiniz doktora gideyim bende bir deneyim madem memnunsunuz. İsteğe bağlı sezeryan yapıyor mu acaba biliyor musunuz
Aylinataf Merhabalar 30+4 erkek bebek bekliyorum 😊Sincan Yenikent’te oturuyorum . Acıbadem hastanesi Rana Karayalçına gidiyorum
Ayseglkrlkk Livaneli Açıkçası biz bu konuyu hiç konuşmadık doktorumla fakat özeller genelde isteğe bağlı yapıyorlar yaparlar diye tahmin ediyorum ayçağ ve Demet hocadan memnun kalırsınız eminim 🙏🏻 Kaç haftalık sizin şuan ?
Livaneli Ayseglkrlkk şimdilik burada bir doktora gidiyorum memnunum fakat ankaraya gelmek zorundayım. Kabul eder inşallah 30 haftayı geçmiş olacağım
Ozgeee22 Livaneli İbrahim hocaya 1 defa muayene oldum çok memnun kaldım gerçekten söyledikleriyle içimi çok rahatlatmıştı riskli bir süreçten geçiyordum. Profesör olduğu için ekstra maliyet çıkar diye düşünüp Ayşegül hocaya gitmeye başladım☺️
Zeyni_zeyni Ozgeee22 bende orada doğum paketi almak istiyorum İbrahim Alanbay var Prof. 45 bin sanırım