Bahar_kocak Kızlar Merhaba 38+5 günlük olduk 4 gündür belden kalçama vuran ağrıdan dolayı toparliorum yürüyüş yapmam gerekiyor ama evin içinde bile zor yürüyorum artık agirlastim da sanırım benim gibi yaşayan varmı umarım böyle kalmam 😑😑
3premsesinannesi Bahar_kocak merhaba ben 21+3 haftalik hamileyim 1hafta önden gidiyoruz bendede belden kalcamdan ayaga dogru biran damar cekmesi oluyor anlık hemen geciyor doktora sordum magnezyum eksikliginden ve 2. 3. 4.gebeliklerde normal dedi benm 4.gebeligim daha oncekilerde yasamadim baldir kisminda sıkışma oluyor geciyordu can yakıyor anlık kötü bir sey degildir insallah saglicakla alin kucaginiza insallah :)
Svgiim Bahar_kocak bende de olmuştu çok kötü topalliyordum 1 hafta ağrısını çektim. doktor magnezyum kalsiyum eksikliği dedi osteowell verdi kullandım etkisini gösterdi hemen.
Bahar_kocak 3premsesinannesi teşekkürler bilginiz için benim ilk gebeliğim ve kramp deil sabahtan akşama kadar arada hafiflior arada çok bastırıyor öyle bı ağrı benimki ilaç içmekten de bı hâl oldum artık magnezyum da migdemi bulandırıyor düzenli kullanmıyorum malesef ama kalkıp içeyim umarım geçer çok kötü durumdayim gerçekten
Bahar_kocak Kahramankentli bilmiorum 2 haftadır kontrole de gidemedim ama bugun gitcem inşallah sabah
Svgiim Amin insaallah geçer. Doktor ilaç verdi mi dediğim ilacı sorun isterseniz. Ben yürüyüş yaptıkça ayak bileğim daha kötü olmuştu sismisti oyuzden 1 hafta yuruyemedim bile ise gidip gelebiliyordum sadece.sizde fazla zorlamayın