gul-lale1 Kkklelp istersen 3 4 gün bekleyip öyle test yap ya kan ver, çünki çıkmazsa üzülürsün daha 1 hafta varmış🌸
Ecesanli17 Kkklelp hiç anlamadım canım sadece et kokusundan tiksinmeye başladım oda kasapta çalışıyordum o sıra o yüzden sandım ama meğerse hamileymişim
Ecesanli17 Sunshine123 bildiğimiz adet gibi oldum 4 gün sürüyor benim 4 gün boyunca sürdü adetim hiç anlamadım yani
Kkklelp gul-lale1 doktor normalde cuma yap dedi asistan yap şimdi 11 gün olmuş deyince birde burda hep durumdakileri görünce Umut’a kapıldım yapsammıki dedim yapmayada cesaret yok 😔
ebrulina Kkklelp benimde regl sancısı gibiydi ama regl olmayınca 2 gün geçmişti test yapmıştım hamile olduğumu öğrenmiştim umarım sizde hayırlı haberler alırsınız 🙏🏻
Sematurann Kkklelp benim de çok kasık ağrım ve göğüslerimde hassasiyet vardı. Pcosluyum ihtimal vermemiştim ama Allah büyük ya nasip 😊
Sematurann Sematurann Kkklelp aynı zamanda kanamam oldu 1 gün sürdü. Düzensizliğim oldu diye de düşünmüştüm meğer hamileymişim
Sematurann Kkklelp ilaç kullanıyorsanız olabilir. Bende ilaç kullanıyordum. Çok garip ama insanın içine doğuyor sanki. Ben kanamam olunca yoktur dedim ama içimde birşey test yapmam için dürttü resmen. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
Eda043 prensesannesi__ kaç gün sonra test yaptınız öğrendiniz aynı şeyleri yaşıyorum test yaptım çıkmadı
prensesannesi__ Eda043 ben oğlumun sünnet düğünü vardı stresten olmuyorum diye düşündüm ben geç öğrendim ya 6 haftalıkti bebek ama oğluma hamileliğimde adet olmam gereken gün yaptım net çizgi çıkmıştı
Rcett250618 Kkklelp ben de çok ağrı olmuştu hatta doktor gebesiniz dediğinde bir yanlışlık olabilir adet ağrılarım var demiştim. Normal demişti doktor