happyson Nasıl geçiyor günleriniz. Bir anda çok şiş ve gergin hissetmeye başladım göbeğimi. Hareket olarak da ağırlaştım nasıl geçecek böyle 6 hafta 🙃
cnntylmz happyson 32+1selamlar ikizlerimi bekliyorum 36 .haftada sezeryan olacam ayaklarim şiş benimde🤭
Tugbakara happyson geciyor bi sekilde ama biliyorum agir olduk kaplumbaga gibi yuruyorum 😇😇😇🤣🤣🤣🤣bende 35 haftaligim
aysh_23 yaa her anın tadını çıkarın doğum yaptım ama o günleri çook özlüyorum hamileyken hemen geçsin doğuralım istiyoruz ama doğurunca da o günleri özlüyor insan😢
happyson aysh_23 Evet ilk gebeliğimde de böyleydi doğurunca özlüyor insan ama şimdi de merak ediyorum kime benzeyecek kaç kilo doğacak kucağıma almak için sabırsızlanıyorum 🥰
Ayce09 cnntylmz 31+5 olduk ikizlerimle yatıyorum tekmeliyolar sağa dönsem biri sola dönsem biri çok ağırlaştım bel ağırım ve kalça kemik ağrım oldu bugün banada 36 37 haftalar dedi dayanabilirmiyim bilmiyorum 🤦🏻♀️ kiloları nasıl sizin bebeklerin
happyson cnntylmz ikiz daha da zordur ☺️ ilk gebeliğimde kızımda çok fazla ödem vardı 37 numara ayakkabı giyerken 41 numara giymeye başlamıştım son haftalarda. Bunda ödem olmadı çok şükür
happyson Ravza12 Benim Bel ağrım yok çok şükür ☺️kasık ağrım oluyor bazen bir de göbüş gerginliği işte 😇
Strawberymum 31+ 5 oldu çok şükür büyük bir şikayetim yok büyük bir karın var minyon yapım var çok çıktı o yüzden onu yadırgıyorum biraz onun dışında arkadaş gibi oldu bana her an beraber hoşuma gitti bu hamilelik olayı
acemii_annee happyson 32+1 şimdiye kadar hiç ağırlaşmadım çok iyiyim diyordum. iki üç gündür bir anda acayip şiş hissetmeye başladım. gittikçe artacak bu his muhtemelen