Demet30 Bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı 28. Haftamda doktora gittiğimde. Başından beri normal doğum istiyordum. Bebeğine kordon dolanıp normal doğuran varmı acaba. Ayrıca gebelik şekerim var ve bebeğimin kafası haftasına gore 3 hafta öndeymiş bunlar normal doğumu etkilermi direkt sezaryen mi olurum boyle bır durum yaşayan var mı?
Mine9166 Demet30 benimde bebeğimin boynuna bir kere kordon dolanmış yarın normal doğum deniycez doktor sıkıntı olmaz dedi
LamiyaCetinkaya Demet30 oğluma gebeyken 31. haftada kordon dolanması gözlemlendi, 33. haftada yine gittiğimizde 2 tur dolanmış dedi doktor, sık kontrole başladık, hareket alanı vardı ve kendiliğinden çözüldü, 39+6da normal doğum yaptım, hiç kordon yoktu boynunda ❤️
Baharoloji Demet30 merhaba benim ilk doğumumda sat göre 37+5 ti başı 41 ile uyumluydu normal oldu 2. 37+1 de başı 42. Hafta uyumlu olduğundan sezaryen alındı sanırım bpd 10.5 geçerse sezaryen düşünülmeye başlıyorlar
ZeynalNaibee Demet30 ben varlm kızımda 2defa kordon dolanmasıyla normal doğum yapdım Şimdi 2ci gebeliğimde 27haftamda 1defa dolanmışdı 33 haftamda açılmış doğuş pozisyonuna keçmiş paşam 🥰
Amigurumi Kordon dolaşmasında genelde sezeryana alıyorlar ama normal doğum anında da kordon dolanıp doğan oluyor ama ona göre hemen kordona müdahale ediliyor.
DDKB Doktorum bebek saglikli oldugu surece kordon dolanmasinin normal dogumu engellemedigini soylemisti. Bas buyuklugu ise risk alinmayip genelde sezaryene aliniyor
Demet30 Mine9166 yaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 kacıncı haftadasınız. Doğumdan sonra yazarmısınız buraya rica etsem müsait olduğunuzda süreci
Demet30 LamiyaCetinkaya yaaa çok sevındım sızın adınıza inşallah benımde çözülmüştür bende bu hafta gidicem 🙏
LamiyaCetinkaya Demet30 inşallah 🙏 bana doktorum hep bir tur dolanmadan genelde korkmuyoruz açılıyor çünkü demişti, umarım sizinki de öyledir ❤️
Mine9166 Demet30 benim sezeryana döndü dogumum kordonu kısaymış birde boynuna dolaninca aşağı inmemiş nstde sanci çıktıkça kalp atışı düştü hemen sezeryana aldilar