kbra_588 yenidenanne34 14 gün bekleyin derim. Kişiden kişiye degisiyordur ama 11. Gün rahme düsermis bebek siz 14. Gün test yaparsanız daha sağlıklı sonuç elde etmiş olursunuz.
yenidenanne34 kbra_588 ben oglumu 12. Gün silik cizgi ile öğrenmiştim beta 41 çıkmıştı tabi her gebelik farklidir ama 10. Gün falan yapsam mi diye düşünüyorum 14 Gün sabredemem kesin 😅
Merve-metin yenidenanne34 evet genelde hep öyle söylüyorlar çünkü 14 gün sonra yapılan test doğru sonuç verirmiş
deniizz_ yenidenanne34 bende ovulasyon testi kullandm ebru hanımın 17 gün sonra diyor test için ve benim adet günümü 3 gün geçmiş oluyor 15 ekim bat sizce ben ne zaman yapmalyim ilk defa test kullandm 30 eylül yumurtlama girdim 1 ekim çatlama 🥰😂
yenidenanne34 deniizz_ bence sende 13 ekimde falan yapabilirsin test hatta garanti olsun diye erken gebelik testi yapsak daha iyi olur gibi 😅
Merve-metin deniizz_ benimde aynı sizinle yumurtlama dönemleri 29 eylül adet günümdü ama 29 eylülde yumurtlama gördüm 1 ekimde çatlama gördüm benim aldığım yer 14 gün sonra yap testini dedi inşallah adet olmam bu sürede 🙏🏻
yenidenanne34 deniizz_ bu 3. Ay olacak canim ama benim ikinci gebelik olacak 4 yaşında bi oglum var 🥰 sen ?
deniizz_ yenidenanne34 1 buçuk sene oldu haziranda 1 kimyasal gebelik yaşadım ilk gebeliğim olacak inşallah 🥰🌸❤️
Amigurumi Basakug ay bende aynı şekilde herşey stokladım buzluğa normalde reçel yemem çok nadir yerim reçeller bile yaptım eşimde diyor sen uğraşmazsın böyle şeylerle iyice sardın diyor bilmiyorlar benim aklımdan neler geçiyor 😂