Mihrimavi Erkek bebek sahibi olanlar kaçıncı haftada doğum yaptı aramızda varsa yazabilir mi gerçekten söylenen gibi kız çocuklarına göre geç mi doğuyor erkek bebişler
Balbebek012 Mihrimavi kızım da oplum da 40 haftayı geçince doğdu bence bebekle ilgili bir durum en önemlisi doktor takibi yaptırmak doktor en iyi bilgiyi veriyor
Mihrimavi Çevredeki insanlar hep erkek çocuk 40 haftayı doldurur diyor normal doğum ile 36-37 haftalarda gelen erkek bebek neredeyse denk gelmedim diyebilirim ama o haftalarda doğan çok kız bebek biliyorum acaba doğru mu merak ettimmm
Drnzgn Mihrimavi bence onlar hurafe ya kız bebek erken doğar erkek geç flan benim çevremdeki Kerim çoğu 40 haftayı doldurmadan doğum yaptı kız erken doğar derler mesela ben kızıma hamileyken 39 haftama eşi rahim ağzında olduğu için sezeryan oldum yoksa doğası flan yoktu benim kizin
Mihrimavi Ben kendimi 40. Haftaya endekslemiştim alışverişleri hızlandırsam iyi olur ne kadar erken o kadar iyi 😂36. Haftadan sonra herşey olabilir demek ki
Anasinincani Mihrimavi 40+1 de doğurdum şimdi de kız bebege hamileyim bakalım o ne zaman gelecek hayirlisiyla
elifcinar27 Mihrimavi Bence hiç alakası yok ilk oğlum 39+2de doğdu şimdi ikinci erkeğe hamileyim 29.haftadan beri erken doğum riskim var 35 haftalık doktor 4ünden sonra gün vericek
Gamze_yildirim Mihrimavi 40+3 de doğum yaptım 😂 bı an gelmiycek sanmıştım şimdi 2. Bebeğime hamileyim cinsiyetimiz belli değil
Mihrimavi Gamze_yildirim ay çok güldüm ya Bende bebeğim sağlıkla gelsin istiyorum tabiki ama 40 hafta beklemek de çok zor bide sabırsız biri olunca daha zor bence
Mihrimavi Kahverengi 28. Haftamdayım en son 2 gün önce doktora gittim herşey normal dedi ama ben nedense karnımda bir kasılma hissediyorum ve bebeğim çok aşağıda gibi sizde yaşadınız mı normal mi bu durum 2 haftadan beri var anlattıklarım