esraabayar Doğum yapan anneler ilk bebeğinizi kaç haftalık doğurdunuz cinsiyeti neydi normal sezaryen nasıl oldu cevapları bekliyorum,,🙂
shlmv22 esraabayar 36+6 haftada kanamam geldi direkt hastaneye gittim yatışım yapıldı sezaryen oldum dünyalar güzeli bir kızım oldu çok şükür 11 ekimde 5. Aya girecek inşallah🥰 kaza ile tekrar hamile kaldım iki çocuğum arası 11 ay olacak ve tekrar sezaryen olacağım maalesef 🤦♀️
Merve1414 esraabayar 2 doğum yaptım ikiside erkek İlk çocuğum 41+3 İkinci 41+0 da doğurdum 3. De muhtemelen o haftalarda doğar suni sancıyla normal doğum yaptım ilkinde 4 saat ikincide 2 saat sancı çektim
gamzee07 @esraabayar 38 haftalık doğdum erkek adı göktuğ Aras 19 aylık ogluşum 2500 doğdum bütün yediklerim bana yaradı 😂 şimdi prensesimizi bekliyoruz 29 haftalıyız 🌸🙏🏼 sezaryan oldum suyum gelmişti. Hiç açılma olmadı bende bekledim riske atmak istemedim oğlumu canlı canlı izledim herşeyi 😂 kızım kaç haftalık gelir acaba 16 Aralık gibi gözüyor ama bakalım
Meryemtolga esraabayar 38+1 de sezaryen oldum. Amniyotik sivi azalmasi ve tansiyon yüzünden. Erkek evladim❤️
Rabiasemizz kahvesever__ Cnm erken doğum riskin fln varmıydı bnde 34+0 ım erkek benmde ama belimde çok ağrım oluyor
OziC esraabayar ilk kızım 39+3 de normal doğum ile doğdu sancım geldi evde bekledim gittiğim de 6 cm açılma ile 2 saate doğum gerçekleşti sancı başlaması ile evde bekleme süresi toplam 22 saat
Nazalex esraabayar 36+2 deyim henüz doğum yapmadım ama bazen diyorum ki doğursam yeter sonra bi vicdan azabı geliyor ya dua saatine denk gelirde vaktinden erken gelirse diye 🥲
Nehirmilamom esraabayar ilki erkek 40+1 de doğdu catı darlığı mecburi sezeryan ikinci bebegimde 39 da doğacak 20 gün sonra
2bebek1 esraabayar 40+2de sezeryan ile doğurdum oğlum oldu baş çevresi genişti kanala girmedi kendi gelmeyi tercih etmedi mecburi sezeryan oldum