ram 38 haftalik kontrole gittim kizlar bebegim iyiydi hersey iyiydi ama daha once plesenta dekolmani öyküm oldugu icin dogumuma karar verildi seni doğurtucaz dedi ben şok oldum hastaneye tek gitmistim 3 yasinda kizimla hic bi hazirligim yok cantamda evde hazir degildi kontorum bile yoktu esime ulasim doktor yatis verdi cok acele ettiler eve gitsem gelsem dedim izin vermediler her neyse birinden telefon istedim aradim acil gel bana yatis verdiler dogum yaptiricaklar dedim git eve esyalarimi getir dedim gittiler eve o telasla anahtarin bende oldugunuda unutmusuz eve gitti esim anahtarin olmadigini fark etti hastanede uzak gelip anahtari alamiyo pencereyi söküp iceri giriyo 😂 her neyse tarif ettim su bu diye cantami hazirlattim aldi geldi kizimi verdim esime yukari ciktim ben gittim ebeler cok iyiydi doktorlar cok ilgilendi once aciklik baktilar onceki 2 dogumumdan dolayi 2 cm acikligim varmis nst ye bagladilar suni sanci verildi 5 saat suni sanci cektim sancilar 90 a cikiyodu filan aciklik 5 cm oldu 5 saate ama bebegimin kalp atislari duzensizdi 120-140 arasiykgn birden 105 - 88 olmaya basladi bu yuzden sezeryana aliyoruz dediler bide çatin musait degil dediler güya 2 normal dogum yaptim sezeryana alindim once yatakta sonda takildi ameliyathanede spinal basladi dogumum igne hic acitmadi hemen uyustum dokunma hissediyodum sadece bide korkuyodum her neyse basladilar 5 dk icinde bebegimi gordum bebek ciktiktan sonra bi yanma geldi gogsume midem bulanmaya basladi titredim befes alamadim oksijen verildi sakinlesmedim genel anesteziye döndüler bi uyandim dikis atilmis hasta bakici beni odama goturmeye gelmis goturduler odama odama indim hemsire geldi kontrole asiri kanama vardi anormal bi sekilde 10 ped birden doldu bu yuzden yogunbakima goturun dediler bu hastayi goturuldum bi gece kaldim orda agrim coktu biesuru serum 2 ser unite beyaz kurmizi kan verildi sabah oldu ikindiye dogru toparlandim sonra servise goturuldum 1 gece ve ikindiye kadar yogunbakimda kaldim 2 gecede kan deferlerim susuktu kan kaybettigim icin gozlem altinda kaldim ama bebegim iyiydi yanimdaydi cok sukur zordu sezeryan normale kıyasla ama cok sukur toparladim