Merhaba kızlar..29 Eylül’de sezaryen doğum yaptım ,ertesi gün hastaneden taburcu olacağımızı düşünürken bebeğimin sarılık olduğunu söylediler ve mavi ışık tedavisi alması gerektiğini söyledi çocuk doktoru. Dün gece de o tedaviyi aldı,hadi bugün çıkarız dedik. Geldiler kan tahlili aldılar ve yatisini yaptilar. Mecburen bırakıp eve döndük ama nasi kötüyüm,helak oldum resmen :( Akşam saatlerinde eşim gitti birkaç evrak imzalama işi için çağırmışlar,midesinde biseyler olduğunu söylemişler bunun için de midesini yikamislar düşünebiliyor musunuz küçücük midesini 😔 Benden de süt istemişler, alelacele sagdim tekrar götürdük eşimle. Gördük küvozun içinde minicik sevgilimi ama çok korkuyorum çok üzülüyorum. Antibiyotik tedavisine başlamışlar ve en az 5 gün boyunca orda kalicakmis. inanın ben ne hayallerle bekledim bu günleri,hepimiz öyleyizdir. Ona sarilamamak,yanında olamayıp burda şuan bunları yazmak çok kötü. Rabbim herkesin çocuğuna şifa versin, inşallah tez zamanda çıkar minik kelebeğim ve hep iyi olur. Dualarınızı bekliyor minik Deniz teyzeleri..Allah herkesin evladını bağışlasın inşallah 😔