Merveeemelekkk Kubrassce benim bebeğim 24 haftalıkken beri makatti 33 te döndü şuan 37 haftalık hamileyim
Aysee1123 Kubrassce 27 daha erken bir hafta zaman çok henüz bunu dert etmeyin ☺️ 30 lardan sonra dönüp sonra tekrar dönüp sonra tekrar tekrar dönenler var yani bebek bu napcağı belli olmuyor. Sizin daha vaktinizde var hem rahat olun
Nazalex Kubrassce 37 ye kadar vakit var acele etmeyin. Hareketleri var doktora danışarak yapabilirsiniz
Mlsfcr Kubrassce benim hep makat pozisyondaydı şuan 37+1 deyim en son Çarşamba gittim dönmemişti daha hakkımızda hayırlısı olsun 🥰
Zeynepkanat 32.haftada makat pozisyonundaydı hatta doktor çok rahat bi yere yerleşmiş dönmez sezeryan olur demişti 34.haftada gittiğimde dönmüştü hâlâ baş geliş yani dönebilir
gokcetugumm 30 haftaligim 28de hala makatti tekmelerini yukarda hissediyorum galiba döndü ama 2 hafta sonra gideceğim inşallah bakicaz
busra5441 Bende çok merak ediyorum pozisyonunu ve hep yanlarda hissediyorum sanırım hala dönmedi 30+3 teyiz umarım döner hayırlısıyla
Aslan_35 36 dayim benimde dönmedi yapabilecegim birsey olup olmadigini sordum. Doktorum bu saatten sonra dönmez artık dedi haftaya nts icin tekrar gidecegim.
Mutluanne41 Kubrassce aynı haftadayız. Bugün kontrolüm vardı bnmde. Makat pozisyonundaymış. İnşallah döner