ardenmommy Milkamilka 13 kilo aldım toplamda 🥹🥹🥹 ama yüzüm bacağım falan hiç değişmemiş bilmiyorum ki 13 kiloyu nereme almışım😂
Milkamilka ardenmommy ben 14 kilo 32+4 🥲ben de bacağıma almışım hep sanırım tombik tombik oldular skddkkff
LamiyaCetinkaya ardenmommy 19+3 haftalık hamileyim, ben ağırlaşalı 2 hafta oldu 😂😂 ilkinde 35ten sonra başladı diye hatırlıyorum bunda resmen iki adım atıp yoruluyorum, göbeğim ağırlık yapıyor, totom başım ağrıyor ya 😂
Egemoms1303 @ardenmommy daha 25 haftalik olan ben kalkana kadar zor kalkınca sorun yok 😂 Ay Allah affetsin bazen sagdan sola dönmek bile zor geliyor aynı yönde uyuyorum 😂
AsyaCngz55 ardenmommy 36 haftalığım gayet dediğin gibi her işimi hallediyorum her yere de geziyorum 😅 merdiven çıkarken az nefesim daralıyor bu kadar. Böyle söyleyince çok güzel ama yine dediğin gibi naz da yapamıyoruz bu sefer 9 kilo aldım bende
Sevde96 ardenmommy 30+2 evet ağırlaştım artık hareketlerim daha kısıtlı ve çabuk yoruluyorum. Hele yatakta sağa sola dönerken nefes nefese kalıyorum😂 Oturduğum yerden kalkana kadar zor ama kalkınca da hem her türlü işimi yapıyorum hem de gezmeye gelince fıldır fıldırım valla😂 Naz niyaz desen yok ı ıh yapamıyorum😂 Zaten herkesten uzağım bi eşim bi ben varız. Kaldırılacak ağır bişey olmadıkça kendi kendime yetiyorum🤷🏻♀️
Pitircikkus ardenmommy ilk cocukta oyle oluyo ınsan ben 41 haftada dogum yaptım hastaneye giderken resmen kosarak gıdıyodum agırlasmak ne hıc bılmedım 8 kılo ıle doguma gırmıstım bu daha 7 haftalım bakalım nasıl olacagım ama yaş ılerleyınce zor oluyomus onu anladım
Nazalex ardenmommy kız valla bende anlamadım bu ağırlaşma ne. İt gibi çalıştım 36. Haftadayım şu an yeni bıraktım işi şimdi de ev işlerine giriştim doğuma kadar bitsin diye. Karın sertleşmesi hariç normal devam ediyorum hayatıma 🧿 son yalnız zamanlarım olduğunu bildiğim içinde fıtı fıtı geziyorum valla
miray_aden ardenmommy 38+0 yatakta panda gibi dönüyorum artik 😂 Kiz valla tuhaf bisey oturuyorum mesela kalktigim zaman bi kac dakika bebek vajinama o kadar baski yapiyor ki yuruyemiyorum bile bekleyin az diyorum 😂 Onceden ben herkese biraz hizli yuruyun derdim simdi gidemiyorum durun diyip duruyorum 😂 Oturmasi ayri dert kalkmasi ayri dert yatmak basli basina bela cok fena cok 😂 Hele bi yerde yokuş gördüysem arkama bakmadan kaciyorum yol degistiriyorum 😂